15 thuis energie-tech start-ups die je moet kijken

Er zijn een duizelingwekkende reeks van cleantech bedrijven aanpakken talloze uitdagingen van thuis energie management, maar 15 van hen kregen net een vrij goede thumbs-up tegen gigantische technologie bedrijf GE en een paar van zijn dichte venture capital partners.

Er zijn eigenlijk twee groepen van bedrijven die vandaag werden erkend. De eerste set, 10 in totaal zijn snagged $ 63.000.000 in durfkapitaal van GE en een aantal venture capital partners dat het bedrijf de GE Ecoimagination Challenge serie terug. (In de loop van het jaar, GE en zijn VC partners hebben uitgedeeld $ 134.000.000 door de verschillende wedstrijden.) Deze bijzondere wedstrijd was alles over “Powering the Home,” en er waren blijkbaar bijna 5.000 inzendingen. Hier zijn de 10 bedrijven die geliquideerd beweren venture capital (in alfabetische volgorde)

Er waren ook vijf bedrijven die een zogeheten ontvangen “Innovation Award.” Elk van hen zal $ 100.000 krijg je te helpen vooruit hun technologie. Die bedrijven waren

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Ember: Dit Boston-gebaseerde technologie ontwikkelt low-powered, ZigBee-compliant chips die een huis in slimme meters en andere sensor technologieën die betrekking hebben op de smart grid zult vinden, GMZ Energie:.. Hoofdkantoor in Waltham, Massachusetts, is het bedrijf werken op ThermoVoltaics, een technologie voor het omzetten van restwarmte in elektriciteit; Hara. een van de vele winnaars die ik ken, eigenlijk. Dit is een in San Mateo, Californië gevestigde ontwikkelaar van software voor koolstof en energiebeheer; Nuventix:. Iedereen houdt van LED’s. Dit bedrijf uit Austin, Texas, werkt aan de technologie te helpen houden ze koel in verlichtingstoepassingen, On-Ramp Wireless:. A San Diego bedrijf werken op laag vermogen draadloze monitoring en communicatietechnologieën; Project Frog. Een slimme bouwsystemen technologie bedrijf uit San Francisco, SunRun:. Een van de betere bekende residentiële zonne-installatie en financiering van bedrijven, gevestigd in San Francisco; viridity energie:.. van Conshohocken, Pa, viridity werkt aan manieren waarop u uw energieverbruik in evenwicht te brengen. Het helpen beter gebruik te maken van hernieuwbare energietechnologieën; VPhase:.. Het bedrijf, dat komt uit Manchester, United Kingdom, heeft zich ontwikkeld, wat een spanning optimalisatie apparaat noemt; WiTricity: A Watertown, Mass, bedrijf dat werkt aan het concept. “elektriciteit over de afstand.” Een van de in mijn snijden van de macht (kabel) blog van vorige maand genoemde bedrijven.

E.quinox: Een non-profit organisatie uit Londen, E.quinox bouwt standalone, fotovoltaïsche systemen die het hoopt te implementeren als elektriciteit en schoon water ‘kiosken’ in ontwikkelingslanden; PlotWatt:. Van Durham, NC, PlotWatt heeft ontwikkeld slimme meter data-analyse software die geldbesparende aanbevelingen voor het snijden van het energieverbruik levert; Pythagoras Solar:. Een van de bedrijven experimenteren met in-de bouw van zonne-energie, Pythagoras Solar speciaal ontwikkelt zonne-ramen. Het bedrijf is gevestigd in San Mateo, Californië, en schreef ik over hen in meer detail een jaar geleden; Suntulit:… Gebaseerd in Fremont, Californië, is het bedrijf bezig met slimmere air-conditioning technologie die zich aanpast afhankelijk van de kamertemperatuur en bezetting data. (Let op, ik ben niet verstrekken van een website, omdat het bedrijf lijkt niet om een ​​formele een nog, maar het heeft wel een Twitter-account.); Xergy:. Van Georgetown, De, Xergy werkt aan “green “compressor technologie om koelkasten en air-conditioning systemen efficiënter te laten verlopen.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven