32GB variant van Google Nexus 7 nu beschikbaar in India

De 32GB Google Nexus 7 wordt aangedreven door de NVIDIA Tegra 3 processor, en Google Android 4.2 Jelly Bean OS. De tablet wordt geleverd met een gestructureerd tactiele ontwerp voor meer comfort van slechts 10,45 millimeter en een gewicht van slechts 340 gram, volgens een Telecom Tiger.

De tablet beschikt ook over ASUS TruVivid technologie samen met Corning Fit Glas voor een betere kleur helderheid, krasvastheid en een 178 graden brede kijkhoek IPS display. De tablet processor is een NVIDIA Tegra 3 quadcore-processor, wat resulteert in een verhoogde snelheid processor. Dit maakt het mogelijk pagina’s sneller laden, games om sneller te lopen, en multitasking tussen meerdere apps ook makkelijker.

De tablet heeft ook zowel Bluetooth en Near Field Communications (NFC) mogelijkheden;. De 3G-variant, is 21.999 roepies (US $ 406,3), die 3.000 roepie (US $ 55,40) meer dan alleen de Wi-Fi-variant.

Wat is interessant om op te merken, zoals ik behandeld eerder deze maand, is dat de 16 GB variant van de Google Nexus 7 was alleen beschikbaar in een Wi-Fi-variant. Een nogal vreemde move op zijn zachtst gezegd, maar misschien was het op te bouwen hype en lokken mensen te wachten en meer te betalen voor de 32GB 3G-versie zelf.

Persoonlijk zou ik meer betalen en ontvang de 32GB 3G-variant plaats. Tuurlijk, het prijsverschil tussen de 16GB variant en dit is 5999 roepies (US $ 110,1), maar als je kijkt naar het grotere plaatje, het is een betere deal. Je krijgt 32GB versus 16GB en natuurlijk is er de 3G SIM-kaartsleuf of ondersteuning.

Het hebben van een dubbele mogelijkheid online te gaan, zij het Wi-Fi of 3G, is ideaal in India als 3G-dekking is op grotere schaal beschikbaar dan Wi-Fi-hotspots. Dan natuurlijk is er het, kwestie van de veiligheid, is de Wi-Fi-hotspot wordt gebruikt in een coffeeshop of luchthaven lounge voor bijvoorbeeld echt veilig? Ik zou zich veiliger voelen met behulp van een speciale 3G-verbinding in plaats.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet