8 fundamentele opties voor mobiel printen

Ik ben een voorstander van het zijn zo papierloos mogelijk, maar er zijn absoluut tijden dat bepaalde documenten moeten worden afgedrukt. Ik heb om een ​​aantal fysieke documentatie van een afspraak later deze week in verband met mijn lopende duiken certificering te brengen, bijvoorbeeld. Ik veronderstel dat ik kon hen op mijn iPad te brengen (en ik zal), maar mijn instructeur heeft geen digitale ondertekening mogelijkheden, dus het soort verslaat het punt.

Dus, wat doe je als de enige gadget die u bij de hand hebt is een tablet of smartphone? Pak een mobiel printen app, natuurlijk.

Uiterlijk één mijn informatie radar hit is een zogenaamde vingerafdruk, ontwikkeld door Collobos. speciaal bedoeld voor iOS tablets en telefoons, installeert de software op uw Windows-pc of Macintosh, het maken van alle printers die beschikbaar zijn voor die computer ook vindbaar door uw mobiele apparaten. De applicatie maakt gebruik van Apple’s AirPrint-technologie, en integreert met vele bekende cloud storage of document resources diensten, met inbegrip van Dropbox en Evernote, zodat u kunt afdrukken vanaf externe locaties.

De ontwikkelaar biedt een gratis proefversie van vingerafdruk, het kost $ 19,95 om het te kopen.

Zeker, vingerafdruk is niet je enige optie voor mobiel printen, hoewel het voordeel is dat het werkt met zowel Windows als Macintosh.

Je zou ook willen lezen over PrinterOn, dat is een bedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven, zoals hotels, luchthavens, printer winkels of bibliotheken open te stellen hun printer naar mobiele apparaten. In plaats van het creëren van draadloze hotspots, is het bedrijf inschakelen “printer plekken,” met het idee dat bedrijven zou kunnen printen diensten te verlenen aan bezoekers.

Wilt u van deze service gebruik, de mobiele applicatie, die beschikbaar is voor Apple iOS, Android of BlackBerry is nodig. Een ding dat is met name interessant voor iedereen die een hardcore gebruikers van SAP of Oracle enterprise software: PrinterOn werkt aan waardoor afdrukken vanuit deze toepassingen.

Als deze twee benaderingen zijn bijna meer gedoe dan het waard is vanuit uw perspectief, hier zijn enkele andere mobiel printen toepassingen die u zou willen controleren.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Ik ze een lijst op alfabetische volgorde, samen met de mobiele platforms die worden ondersteund. Ik ben niet een opsomming geen apps die specifiek voor een bepaalde fabrikant van printer, hoewel je dat veel van de grote namen (Hewlett-Packard, Epson, Brother, Lexmark) hebben hun eigen hulpprogramma’s opgenomen in de verschillende applicatie marktplaatsen of winkels te vinden mobiele apps.

Hoe dan ook, hier zijn enkele van de toepassingen die beweren universeel te zijn. Ga voorzichtig te werk, zoals veel van de reviews die ik heb gelezen over een aantal van deze hulpprogramma stel zeker dat de technologie voor mobiel printen is nog verre van perfect. Als je durft, hoewel, zijn hier een aantal apps te verkennen.

Print (Apple iOS) – Deze $ 2,99 app maakt gebruik van Google Cloud Print en werkt met zowel smartphones en tablets. U kunt een cellulair netwerk te gebruiken om bestanden te verzenden naar printers. Het is beperkt tot zaken als contacten of webpagina’s, dat wel.

Afdrukken van Android – De software werkt in combinatie met in de toepassing op uw computer af te drukken een verscheidenheid aan documenten. De huidige prijs op Google Play is $ 1,30.

Print Magic HD voor de iPad – specifiek gericht op Apple’s tablet product-serie, is deze app geprijsd op $ 4,99, en prenten zowel PDF’s en foto’s.

Printer Pro (Apple iOS) – Ondersteunt afdrukken naar Wi-Fi-printers, de lite versie van de software zorgt ervoor dat uw specifieke printer is compatibel, voordat u nodig heeft om de volledige versie, die $ 6,99 kost te downloaden.

PrinterShare (Android, Apple iOS) – Biedt printmogelijkheden rechtstreeks op een printer die Wi-Fi of USB-verbindingen ondersteunt of gedeelde printers. Wees voorzichtig, op basis van de opmerkingen van gebruikers, deze app wordt geheven over een per-maand of per-pagina basis, te beginnen rond de $ 4,99.

To Print (Apple iOS) – De gratis versie maakt gebruik van AirPrint voor het afdrukken van SMS-berichten, contacten en andere elementaire informatie van uw iPhone of iPad. De $ 3,99 editie kunt u meer opties, samen met de mogelijkheid om te printen vanuit Google Docs of Dropbox.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen