8 op de 10 APAC bedrijven om hun datacenters uit te breiden

SINGAPORE – Een verhoogde vraag naar veiligheid is de belangrijkste drijfveer voor het datacenter uitbreidingsplannen in Azië-Pacific, volgens onderzoek een Digital Realty Trust.

Onder verwijzing naar het bedrijf de jaarlijkse Asia-Pacific Data Center Demand enquête, Michael Foust, CEO van Digital Realty, zei 83 procent van de respondenten gaf aan dat ze van plan om hun datacenters uit te breiden in zowel 2013 of 2014 met de veiligheid als de primaire reden. Hij sprak op de website van Azië in een interview hier vrijdag.

De volgende hoogst gerangschikte reden na de veiligheid was, herstel na een ramp Foust toegevoegd. De web-based enquête vrijgegeven deze week werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Campos Research & Analysis en ondervraagde 100 IT-beslissers elkaar uit, Australië, Japan, Hong Kong en Singapore.

Foust opgemerkt tweederde van de ondervraagden zou liever zien dat het datacenter in het land waar ze werkten, deels omdat hun IT-teams een gemakkelijke toegang tot de faciliteit nodig zou hebben. De meest populaire doellocaties aangehaald waren Singapore, Hong Kong, Tokyo en Sydney.

Volgens het onderzoek, is de trend naar meer efficiënte data centers met attributen zoals het hebben van minder verhoogde vloer ruimte aan 1235 vierkante meter op gemiddeld ten opzichte van 1375 vierkante meter van vorig jaar.

De vraag naar datacenter ruimte zal ook worden gedreven door de aanhoudende consolidatie drive als bedrijven nemen hun servers out of office gebieden naar gedeelde locaties, zei Foust. Hij voegde eraan toe dat was op de achterkant van de groeiende trends in de richting van cloud-gebaseerde applicaties en data-analyse;. Om tik op de stijgende vraag in Azië-Pacific, Digital Realty is van plan om uit te breiden naar nieuwe markten in de regio, zoals Japan en China. Het is al aanwezig in Singapore en Australië, terwijl de Hong Kong-faciliteit is het gevolg van operationele uiterlijk eind 2013 te zijn, zei hij.

De CEO zei een vroeg stadium van de besprekingen waren de gang naar een geschikte lokale dienstverlener in China, en waarschijnlijk locaties zou in tier-1-steden zoals Beijing en Shanghai. Hij voegde eraan toe moet er een concrete strategie om uit te breiden in China en Japan aan het eind van het jaar.

Foust gewezen; groei in China, was zo groot dat het in zekere zin al een; datacenter hub ;, behalve in haar zaak, 90 procent van het verkeer was binnenlandse en slechts 10 procent internationaal. “Het is niet zoals Singapore of, Hong Kong, [als] het niet internationaal verkeer [op schaal] nodig hebben”, merkte hij op.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

In Japan is het bedrijf bekeek Osaka als eerste locatie einde van het jaar. Tokio is ook op de radar, maar het is een grotere uitdaging is het vinden van een geschikte plaats in de hoofdstad, onthulde hij.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Bekeek Japan en China expansie