Adobe Flash duwt naar voren; Bolsters SAP partnership

Adobe MAX 2008-conferentie start maandag en het thema van het feestje is vrij eenvoudig: Verleng de Flash-platform in elk software hoekje en gaatje dat het kan door inhuren ontwikkelaars overal.

Adobe’s doel het bereiken van iedereen met Flash is niet nieuw, maar het bedrijf elk jaar maakt meer vooruitgang bereiken van zijn doel – met uitzondering van de iPhone van Apple natuurlijk. De iPhone blijft een Flash-vrije zone. Stephen Shankland vangt Adobe’s masterplan goed.

Er zijn een heleboel aankondigingen van Adobe’s powwow (Techmeme), maar hier zijn de belangrijkste items

Van de eerder genoemde aankondigingen Adobe’s partnership met SAP blijft opmerkelijk – als unappreciated voor nu. De enterprise user interface kan een beetje hulp gebruiken en als corporate data zal doorsijpelen naar de massa’s je gaat een aantal eye candy nodig. SAP zal de ontwikkelaars in staat stellen om Flash en Flex te gebruiken met haar Web Dynpro, SAP user interface standaard. Als ontwikkelaars kopen in SAP gegevens kunnen toegankelijker geworden voor de toekomst.

De rode draad hier is dat Adobe wil zijn software op het web en desktop te overbruggen. Tot nu toe is het bedrijf bezig met een goede baan mee.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Adobe zal een voorbeeld van de Flash Player 10 voor smartphones, maar de zaak blijft alleen voor Windows (statement) .; Het bedrijf zal meer gaan samenwerken met SAP om Flash in de onderneming (verklaring) te brengen. Met een beetje geluk, zal Adobe meer gebruiksvriendelijke functies brengen SAP-applicaties. Ik gedetailleerd enkele van de voortgang bij SAP’s TechEd conferentie;. Adobe is de uitrol van een 64-bit Linux-versie van de Flash Player,. ARM en Adobe werken samen aan Flash Player 10 en AIR op apparaten (statement) te optimaliseren .; Adobe lanceerde de beta van Cocomo, zijn platform-as-a-service en cloud computing ontwikkeling play (statement) .; en Adobe uitgerold de Flash Media Interactive Server 3.5, Flash Media Streaming Server 3.5, de volgende versie van Adobe FlexBuilder en de beschikbaarheid van AIR 1.5 (statement).

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring