Alibaba streeft naar de grootste beursgang ooit

Alibaba Group Holding Ltd en de bankiers nog een definitieve beslissing in de uitbreiding van de fondsenwerving grootte, maar “de toevoeging van nieuwe Alibaba aandelen zou kunnen helpen duwen de IPO boven $ 20 miljard, een potentieel topping Agricultural Bank of China Ltd’s record $ 22100000000 aanbod in Shanghai bereikt en Hong Kong in 2010, “Wall Street Journal, onder vermelding van anonieme bronnen.

Chinese internetbedrijf Alibaba bereidt zich voor op beursgang deze zomer. Smart tech-leveranciers moeten hun focus aan te passen voor te bereiden op de seismische verschuiving in de manier waarop we zullen binnenkort om online te winkelen.

De verhuizing zal ook helpen Alibaba overtreffen de grootste beursgang in de VS, als Visa International opgeworpen 19700000000 $ in een offer terug tot 2010, het rapport toegevoegd.

China is momenteel de op één na grootste e-commerce markt in de wereld. Een rapport van het onderzoeksbureau McKinsey verwacht dat het land van de e-commerce tot $ 420.000.000.000 hoger zijn dan in het jaar 2020, verdubbelen van $ 210.000.000.000 in 2012 geregistreerd.

Als het land de grootste e-commerce bedrijf, Alibaba, opgericht in 1999, momenteel goed voor bijna vier vijfde van alle online uitgaven van China, Sina een nieuwsbericht gezegd.

Het bedrijf maart kondigde het proces af te schoppen als een van de grootste beursgang in de Verenigde Staten, nadat zij niet naar Hong Kong regelgevers ervan te overtuigen om de door haar voorgestelde bestuursstructuur in bijna een jaar goed te keuren.

Een aantal internationale zakenbanken, waaronder Credit Suisse Group AG, Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group Inc., JPMorgan Chase & Co., Morgan Stanley en Citigroup Inc hebben “samen” in het aanbod van de enorme taart te delen als Alibaba is naar verluidt om minstens 1,1 procent van de totale IPO-opbrengsten in de vergoedingen, wat betekent dat de potentiële kosten zwembad zal $ 220.000.000 overschrijden als de IPO grootte wordt geschaald 20000000000 $ betalen, een Bloomberg News zei eerder.

De verhuizing naar aandelen in haar aanbod in de VS toe te voegen zou Alibaba in staat stellen om geld in te zamelen voor zichzelf naast enkele van haar huidige investeerders, Wall Street Journal gezegd, dat voegde eraan toe dat hij ook risico’s te verdunnen stakes waarde bestaande houders.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Op vrijdag, Alibaba’s mede-oprichter Jack Ma en CEO Joe Tsai, ook aangekondigd in een verklaring dat zij twee trusts hebben getroffen om het milieu, medische, onderwijs en culturele oorzaken in China te verbeteren.

De trusts zal worden gefinancierd door aandelenopties ter waarde van ongeveer 2 procent van de groep, Alibaba zei, zonder een waarde voor de investering. Reuters verwacht dat de waarde $ 3000000000 te bereiken, waardoor het een van de grootste in Azië.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard