Amazon debuteert ElastiCache, in-memory cache in de cloud

Amazon op maandag gestart met een publieke bèta-versie van ElastiCache, een nieuwe webdienst te helpen implementeren, beheren en schalen van een in-memory cache in de cloud.

Het product, dat afkomstig is van het bedrijf Amazon Web Services (AWS) groep, heeft als doel om de prestaties van webapplicaties te verbeteren doordat de gebruiker om sneller informatie op te halen door te vertrouwen op een in-memory caching systeem, in plaats van langzamer-disk gebaseerde databases .

De dienst zelf helpt bij het beheer, het toezicht en de exploitatie van in-memory cache omgevingen.

Amazon zegt dat de dienst is het beste voor read-heavy applicatie workloads, zoals sociale netwerken, gaming, het delen van media en Q & A portals. Het is ook goed voor compute-intensieve workloads, zoals een aanbeveling motor.

Enkele punten

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de cache Nodes gebruikt, Amazon vanaf $ 0,095 per uur voor een “kleine” cache (1,3 GB, 1 ECU) en schubben vandaar ($ 0,38 per uur voor een “grote”, $ 0,76 per uur “extra groot”).

Het zal voor het eerst in de Verenigde Staten Oost (Virginia) regio AWS beschikbaar zijn en zal aankomen in andere regio’s “in de komende maanden.”

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Het is protocol-compatibel met bestaande Memcached omgevingen. Knooppunten zijn vooraf geconfigureerde parameters en instellingen, extra controle kan worden gehouden met behulp van Cache Parametergroepen;. Automatisch vervangt Cache Knooppunten in het geval van het netwerk van partitionering, gastheer hardware of software storing. Vervangen Cache Nodes hebben dezelfde DNS-naam als de mislukte Cache Nodes, het vermijden van de noodzaak van een client-side refresh van end-point lijsten;. Inclusief Amazon CloudWatch statistieken voor Memcached implementaties, bijv. geheugen / berekenen bezettingsgraad, cache hits, cache misses en het aantal cache aansluitingen;. Inclusief automatische software patchen;. U kunt het geheugen middelen te schalen binnen de AWS Management Console of met een API-oproep.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal