Amazon Fire smartphone: Zal ​​hardware, service plan prijsstelling te houden klanten weg?

SEATTLE – Amazon kondigde de; Fire smartphone op woensdag, maar er zijn een paar dingen die me zijn waarde hebben vragen aan de klant.

Met de focus op Amazon Prime, verwachtte ik een aantal speciale aandacht met betrekking tot de prijzen van Amazon en AT & T en we zien geen van beide iets substantieel in vergelijking met andere smartphones die vandaag beschikbaar zijn aanbiedt.

De; specificaties zijn kenmerkend voor de huidige smartphones met het display met dezelfde grootte en resolutie als vorig jaar; Moto X. Motorola heeft vele, bijzondere kenmerken, die nog steeds de Moto X een waardige smartphone vandaag.

De Amazon Fire smartphone heeft een aantal zeer coole technologie. Hoewel ik kijk ernaar uit om te proberen het uit, de volledige prijs is $ 650 voor de 32GB-model en $ 750 voor de 64GB-model zonder microSD-sleuf voor uitbreidingskaarten. Je krijgt een jaar van Amazon Prime inbegrepen, $ 99 waarde, dus er is een beetje kostenbesparing daar.

Echter, gezien het feit dat de Brand met Firefly is ontworpen om klanten te kopen van meer Ik hoopte te zien Amazon klap me afstand met een telefoon geprijsd vergelijkbaar met de Moto X of Nexus 5 hebt.

Helaas, de Amazon Fire smartphone is ook een AT & T exclusief en de enige enorm succesvolle telefoon die we hebben gezien met een exclusieve was de allereerste Apple iPhone.

De tijden zijn veranderd in zeven jaar al en met het oog op een succesvolle exclusieve Ik denk dat je baanbrekende innovatie aan te hebben. Er zijn een aantal fantastische smartphones met iOS, Android en Windows Phone op alle vervoerders, dus ik betwijfel of iemand zal carriers veranderen naar een Fire smartphone te krijgen.

AT & T is niet het aanbieden van een speciale deal op de service met de Fire smartphone. Ik hoopte om iets te zien, zoals we zien op de Kindle 3G-modellen met gratis of zeer lage kosten gegevens op het apparaat. Het vuur is hetzelfde als elke andere smartphone op AT & T.

Hands-on eerste indrukken; Succes hangt af van de ontwikkelaars, bouwen van een apparaat voor het Prime; Will hardware, service plan prijsstelling te houden klanten weg; Amazon Fire grote hindernis:? De leercurve; Fire OS: Beter dan Android voor de massa, het is de telefoon je vroeg; Waarom Amazon danst in het donker; eerst kijken naar de brand (foto’s)

Het gebrek aan aandacht in data en service de prijs is een ding dat de Microsoft Kin gedood.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Heeft Fire hebben vonk?