AMP Bank wendt zich tot HCE contactloze betalingen aan Androids te brengen

AMP Bank heeft hostkaart emulatie (HCE) technologie geïntroduceerd om zijn mobiele app voor Android-gebruikers die KitKat 4.4 of later de mogelijkheid om contactloze betalingen tot $ 100 AU zonder een PIN-code te maken in te schakelen.

De HCE-technologie vervangt de noodzaak voor klanten om een ​​PayTag sticker, die AMP Bank vorig jaar uitgebracht om klanten te maken tap-and-go betalingen met een waarde tot $ 100 AU met hun smartphones te kopen. De technologie, dat wordt aangeduid als AMPwave, zal worden geïntegreerd in de AMP banking en vermogensbeheer app, en zal beschikbaar zijn op AMP Bank Visa debet kaarthouders zijn.

De laatste update van het mobiele app maakt deel uit van een bredere digitale strategie AMP Bank, die begon in het najaar van 2013 toen het bedrijf haar eerste mobiele app gelanceerd voor de Apple iOS-platform. Een Android-versie van de app werd gelanceerd in februari 2014 ook AMP Bank vorig jaar bracht een app voor de Apple iPad in mei.

AMP director digital Michael wieden zei dat het bedrijf is langzaam is de introductie van mobiele oplossingen en verbeteringen aan klanten.

“Onze belangrijkste focus is een build geheel van de rijkdom ervaring voor onze klanten en dat is de vraag die we nu zien van klanten als ze verbinding maken met AMP,” zei hij.

Wieden voegde eraan toe dat de verrijking van digitale ervaring van de klant met HCE zal de rijkdom van het management van het bedrijf en het bankbedrijf dichter bij elkaar te brengen, die van oudsher twee afzonderlijke functies zijn geweest.

“Dit is gewoon een andere functie die we aan onze klanten hebben gebracht, en ze zullen blijven zien veel meer in de komende 12 tot 24 maanden als we line-up van de rijkdom en de bank om een ​​echt geheel van de rijkdom ervaring om klanten te geven dwars door de Australische markt “, zegt hij.

De introductie van de HCE-gebaseerde technologie om een ​​mobiele app is een soortgelijke beweging die Commonwealth Bank of Australia in begin maart.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

CBA op dinsdag ook eindelijk de algemene beschikbaarheid van haar mobiele Eftpos tablet, Albert, drie jaar nadat het bedrijf in eerste instantie kondigde de oplossing.

In CBA-defensie, Gary Roach, managing director van betalingen en cash management services, zei dat het eerlijk om te zeggen dat het duurde een “terwijl” aan Albert vrij te laten, maar dit was alleen omdat de bank wilde ervoor zorgen dat de veiligheid niveaus van de oplossing waren om te krabben om PCI-compliant zijn. De bank wilde ook om ervoor te zorgen dat het ondersteunde EMV-transacties en dat niemand anders in de markt zou kunnen “emuleren” wat het had gedaan.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales