AnyMeeting herdenkt prijzen voor web conferencing-diensten

Als uw kleine bedrijf heeft een groot aantal Web conferenties en vergaderingen – voor training, verkoop of administratieve redenen – het zou willen kijken op de nieuwe prijsbeleid voor AnyMeeting, dat is een van de dienstverleners expliciet gericht op kleine bedrijven.

Afgezien van haar plannen voor individuele gebruikers – die worden geprijsd op basis van het aantal deelnemers dat iemand nodig heeft om te ondersteunen – AnyMeeting een set van flat-rate “Company Pro” plannen voor bedrijven met maximaal 50 werknemers heeft ingevoerd.

De prijs heeft betrekking op de volledige reeks van functies: zes-way videoconferencing, audio conferencing telefoon, ondersteuning voor tablets, het scherm en het delen van de presentatie, de integratie van sociale media, de werken. De nieuwe plannen worden geleverd met een bestuurlijke dashboard activiteitenverslagen biedt en consolideert facturering. Dus, in plaats van het hebben van mensen binnen uw bedrijf aanmelden individueel en betalen voor conferencing abonnementen tegen wil en dank, alles wordt beheerd via deze interface, die uw financiële mensen een beter gevoel van wat er wordt uitgegeven aan deze bijeenkomsten en waar deze uitgaven wordt gericht geeft .

Na een proefperiode van 30 dagen, is de prijs van de Vennootschap Pro plan dat met ondersteuning voor maximaal drie medewerkers is $ 480 per jaar. De grootste plan, voor maximaal 50 werknemers, slingert kost ongeveer $ 7200 per jaar. Voor vergelijkend perspectief, de grootste individuele plan dat AnyMeeting aanbiedingen, een individueel plan waarmee je vergaderen met maximaal 200 deelnemers, is $ 780 per jaar of $ 78 per maand.

Om de plannen nog aantrekkelijker te maken, AnyMeeting is het aanbieden van een $ 50 Amazon gift card aan bedrijven die een proef van Company Pro te voltooien en om te zetten in een betaalde plan van vóór 15 maart 2014.

Sinds AnyMeeting gelanceerd in 2009, heeft ondertekend meer dan 500.000 geregistreerde meeting hosts. Moet interessant zijn om te zien hoeveel bestaande gebruikers te ruilen voor de nieuwe plannen, dan wel of het zal afvalligheid vonk van enkele van de meer complexe diensten die duidelijk zijn ontworpen voor veel grotere organisaties.

 verhalen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Eenvoudiger online vergaderingen? Dat is AnyMeeting’s mantra

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen