APAC opbellen 2B unieke smartphone-gebruikers in 2019

De regio Asia-Pacific zal naar huis tot 2 miljard unieke smartphone-gebruikers zijn in 2019, goed voor 83 procent van de totale unieke mobiele abonnees.

Het aantal unieke smartphone-gebruikers in de regio 1 miljard vorig jaar, die ook was de eerste keer dat dit segment was groter dan degenen die functie telefoons gebruikt worden overgestoken, volgens Forrester een rapport vrijgegeven dinsdag.

De marktonderzoeker zei dat het aantal unieke smartphone-gebruikers zou meer dan 2 miljard in 2019, met een kloksnelheid een samengestelde jaarlijkse groei van 14 procent.

De totale installed base voor smartphones werd verwacht te raken 3,1 miljard, goed voor 80 procent van de totale mobiele abonnementen in Azië-Pacific. Smartphone penetratiegraad in de meeste markten zouden 75 procent overschrijden, Forrester opgemerkt.

Zij voegde daaraan toe dat de goedkeuring werd verwacht om te klimmen over verschillende leeftijdsgroepen met inbegrip van Generation X en babyboomers. Sommige 51 procent van de smartphone-eigenaren in de regio zou 34 jaar oud zijn en onder, met de resterende 35 jaar en ouder.

Smartphone goedkeuring werd ook verwacht worden aangewakkerd door de ruime beschikbaarheid van goedkope apparaten op de markt worden geïntroduceerd door de wereldwijde en regionale fabrikanten, waaronder LG, Samsung, Gionee, Micromax, en Xiaomi.

“Dit hyper-concurrentie oorzaak is van de gemiddelde verkoopprijs van smartphones te dalen, waardoor de apparaten meer betaalbaar voor de massa”, aldus Forrester. Bijvoorbeeld, 95 merken gelanceerd meer dan 1.100 smartphone-modellen in de Indiase markt vorig jaar, met 64 van deze van de lokale apparaat makers. Bijna 60 procent van deze smartphones zijn geprijsd tussen de US $ 75 en US $ 235, het indrukken van de gemiddelde verkoopprijs van smartphones in India met 19 procent ten opzichte van 2014.

China zag dezelfde trend, met de prijzen van een groot aantal smartphones dompelen onder de US $ 160 vorig jaar, Forrester opgemerkt.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

De markt analist wees er ook op het toenemende gebruik van e-commerce en messaging-diensten, zoals WhatsApp en WeChat, die reed smartphone adoptie. Bijna 80 procent van de online gebruikers in metro India gebruikt WhatsApp om te communiceren, terwijl 60 procent van hun smartphones aangeboord om zowel fysieke als digitale goederen te kopen.

In China, 96 procent van de smartphone-gebruikers toegang WeChat, met degenen die in stedelijke gebieden de uitgaven meer dan negen uur per week op de messaging-app.

In de hele regio, in 2019, maar de Pakistaanse smartphone penetratie zou klok 38 procent en de functie telefoon gebruikers zouden goed zijn voor 30 procent van het totale abonneebestand. de goedkeuring van het land zou worden tegengehouden door lage inkomen per hoofd, het ontbreken van 3G-data adoptie, en politieke instabiliteit, waarvan de laatste zal beïnvloeden regelgeving en marktdynamiek, Forrester opgemerkt.

De rest van Azië-Pacific werd verwacht dat smartphone penetratiegraad van 70 procent en hoger in 2019 te zien, zei hij, de afzonderlijke vermelding van “verzadigde markten – met inbegrip van Singapore, China, Hong Kong en Australië – waar meer dan 90 procent van de mobiele abonnees zou een smartphone. smartphone penetratiegraad op deze markten werd verwacht dat 100 procent overtreffen, met mobiele abonnees die meer dan één van dergelijke inrichting.

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, Smartphones, iPhone 7 AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten bezorgd ‘, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

“Zodra de infrastructuur – smartphones in combinatie met high-speed draadloos internet – is op zijn plaats, zal de consument steeds vaker high-definition, gelokaliseerde digitale content, diensten en touchpoints te gaan met merken”, aldus Forrester.

Groeimarkten, waaronder India, Indonesië, Japan en Vietnam, werd voorspeld om te zien te zien unieke smartphone penetratie van 70 procent naar 90 procent. “Tot de meeste van de markten in deze groep te bereiken kritische massa voor smartphone goedkeuring in de komende twee tot drie jaar, merken opereren moet er op te bouwen digitale diensten voor zowel de functie telefoon en smartphone-gebruikers. Dit betekent dat het hebben van een mobiele website en mogelijk een app,” het onderzoeksbureau gezegd.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

iPhone 7 AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten ‘betrokken’

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods