Apple bereidt zich voor iPad tweeling te leveren (gerucht)

Volgens DigiTimes, zal Apple onthullen twee versies van de volgende generatie tablet volgende maand op de Macworld | iWorld conferentie. Bronnen bij Apple’s supply chain partners vertellen het blog dat de nieuwe modellen van de mid- en high-end markten zullen richten, terwijl de bestaande iPad 2 zal worden gepositioneerd om te concurreren met de Amazon Kindle Fire.

De nieuwe modellen zal de sport 9,7-inch schermen in plaats van de 7,85-inch scherm van de Taipei-based tech blog meldde twee weken geleden dat de nieuwe tablet zou “waarschijnlijk” te lanceren met. De schermen zullen naar verluidt voorzien QXGA resolutie en dual lichtbalken om de helderheid paneel te versterken.

Het rapport volgt eerdere rapporten over directe QXGA Apple’s ambities. Richard Shim, analist bij DisplaySearch, zei deze website in november van dat, “Het gebeurt -.. QXGA, 2048×1536 productie Panel is begonnen [voor de volgende generatie iPad] Er zijn drie leveranciers.” (In die maand geleden rapport, Shim genaamd dezelfde leveranciers die DigiTimes deed vandaag.)

Het is ook geen geheim dat Apple zal naar verwachting een nieuwe generatie 9.7-inch scherm model release in het maart-juni tijdsbestek.

Echter, net als veel van DigiTimes ‘recente rapporten over roadmap apparaat van Apple, dit verslag moet zeker worden genomen met een korreltje zout. In aanvulling op de bronnen het doen van een zig-zag op de grootte van het scherm, DigiTimes meldt dat Apple van plan om de nieuwe modellen te onthullen bij de Apple fan event voorheen bekend als gewoon Macworld, die de Cupertino, Californië gevestigde bedrijf verlaten drie jaar geleden.

Apple’s verbazing terugkeer naar de conferentie, op door IDG World Expo, zou zeker Garner aanzienlijke buzz op zijn eigen.

Over Steven Musil, Steven Musil is de nacht nieuwsredacteur op deze website News. Voordat hij deze website Nieuws in 2000, Steven bracht 10 jaar bij diverse kranten Bay Area. E-mail Steven.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare