Apple gegeven startsein voor Samsung tablet verbod in het Amerikaanse streven

Apple is gegeven het startsein voor een verkoop verbod op Samsung Galaxy Tab 10.1, die de tablet verbannen uit het Amerikaanse winkels zou zien zoeken.

De twee bedrijven zijn ingesteld om gesprekken over een regeling volgende week bij te wonen. volgende zet van Apple kon vormgeven of de gesprekken over een regeling zal slagen of mislukken.

De Verenigde Staten Hof van Beroep voor de Federal Circuit zei dat de onderste district rechter in Californië was “ten onrechte denken dat een Apple patent met betrekking tot de iPad ongeldig kan zijn,” meldt de Wall Street Journal. De rechter zei ook dat een verkoopverbod zou moeten worden opgelegd tot een proef kan worden gesteld.

De Cupertino-gebaseerde smartphone en tablet-maker zou een onmiddellijke blok op tablet sales Samsung’s eisen. Als Apple een verbod ingedrukt, kon zij haar verhuizing naar de bittere rechtszaak tegen Samsung blijven signaleren. Als het bezit af, kan dit betekenen het bedrijf bereid is om te onderhandelen over het beëindigen van de jarenlange strijd.

De rechtbank beval Apple en Samsung om de mogelijkheid van beslechting van het geschil vóór het proces te bespreken. Zowel Apple’s Tim Cook en Samsung’s Gee-Sung Choi zal aanwezig zijn, samen met bedrijfsjuristen.

De gesprekken zijn ingesteld voor de maand mei 21–22 en zal worden gehouden onder strikte regels van vertrouwelijkheid.

Apple ontketend het patent oorlog met Samsung in april vorig jaar, beweert Samsung had “slaafs ‘gekopieerd het ontwerp van de iPad. Samsung countersued door te beweren dat Apple had zijn netwerken patenten geschonden. Sindsdien hebben de twee bedrijven is uitgevochten in meer dan 50 rechtszaken in 10 verschillende landen.

De twee bedrijven ‘vierden’ hun one-jarig bestaan ​​vorige maand, omdat de rechtszaak begonnen, hoewel men vermoedt dat geen van beide ondernemingen bracht de andere koek.

Apple, kan Samsung patent strijd in de buurt van de resolutie zijn; Apple vs Samsung: Settlement gesprekken gepland voor 21-22 mei; Waarom Apple haar ‘thermonucleaire oorlog tegen Android moeten laten varen; Steve Jobs: Android een gestolen product’; Apple chief Tim Cook in China: Drie dingen die hij zou kunnen doen, Samsung’s record Q1: Door de nummers, Apple’s Q1: de iPhone 4S zal de dag voeren; Apple geeft in: iPad 3 druppels ‘4G’ tag om rechtszaken te voorkomen

Apple heeft laten zien, in ieder geval naar verluidt, een bereidheid om zich te vestigen onder leiding van Tim Cook, na de Chinese productie reus Proview Apple aangeklaagd wegens het merk van de ‘iPad’.

Dat gezegd hebbende, Chinese octrooi en auteursrecht zwaar gewogen in het voordeel elke China gevestigde bedrijf, wat betekent dat Apple kan weinig andere keus dan om zich te vestigen aan zware boetes of een verbod op zijn eigen producten te voorkomen.

Maar hoe Apple zal gaan van hier zal vertellen. Als het signaleert een groen licht voor de verkoop bevel, het kon één-up Samsung en alle kansen van de afwikkeling van de zaak vóór het proces te vernietigen. Als het houdt zijn zenuwen en wacht op de gesprekken over een regeling aan te vullen, zou Samsung ten minste een stimulans om deel te nemen van ganser harte te geven. Of zou Apple bereid is om de zaak te leggen om te rusten nu Tim Cook is in de bestuurdersstoel zijn.

Update (00:35): Bijgewerkt derde paragraaf voor de duidelijkheid.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen