Apple Store verliest € 1 miljoen van de kit in Parijs raid

Raiders gemaakt met Apple producten geschat op een waarde tot € 1 miljoen in een New Year’s Eve heist in het centrum van Parijs te zijn, volgens de rapporten.

Een bende van vier gewapende mannen drongen de Apple Store in het centrum van Parijs rond 21:00 lokale tijd (19:00 GMT) op maandag, een paar uur na de winkel voor de dag gesloten hadden, meldde de BBC woensdag.

Ze waren goed voorbereid, “een woordvoerder van de Franse politie vakbond UNSA vertelde verslaggevers, volgens de BBC.” Als de meerderheid van de politie drukke kijken naar [de belangrijkste winkelstraat van Parijs straat] de Champs Élysées waren, de rovers maakten gebruik van deze mogelijkheid.

De figuur die op de verloren goederen van circa € 1 miljoen werd niet bevestigd door de politie. Apple heeft niet gereageerd op een verzoek om bevestiging of commentaar op het moment van schrijven.

De winkel, een van de drie in een grotere Parijs, bevindt zich achter de Parijse Opera House en de voorraden een waaier van iPad, iPhone en Mac-apparaten van Apple.

In augustus 2011, Apple’s UK flagship store Covent Garden in Londen werd beroofd in een, smash-and-grab raid, die betrokken zijn zo’n zeven bromfietsers en motorrijders.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen