Apple werkt Java 6 voor Snow Leopard

Een update voor Java SE 6 voor Snow Leopard heeft meerdere kwetsbaarheden vaste en verhelpt een blok Apple op browser plugins geplaatst voor de software.

Java 6 Update 12, uitgebracht op vrijdag, wist vorige week; onaangekondigde geblokt door Apple, op browser plugins voor de nieuwste versies van Java 6 en 7.

De update configureert webbrowsers om niet automatisch uitgevoerd Java-applets en repareert 30 kwetsbaarheden in 1.6.0_37 gedeeld met Oracle’s Java 7-update 11. De Java 7; gebreken werden in Java 7-update 13 vast.

Te midden van een ernstig lek in de nieuwste versie van Java 7, waar zelfs de Amerikaanse Department of Homeland Security heeft gewaarschuwd gebruikers om de plug-in uit te schakelen, hier is hoe je het doet.

Terwijl Mountain Lion en Lion-gebruikers van Oracle’s Java 7-update 13 afgelopen vrijdag kon toepassen, Snow Leopard-gebruikers vertrouwen op Apple op updates voor Java 6: in augustus vorig jaar, Oracle nam het onderhoud van Java voor OS X voor Java 7-update 6 vanaf, maar Java 7 wordt niet ondersteund op Snow Leopard en met ingang van deze maand Oracle zal stoppen met het verstrekken van updates voor Java 6 in totaal.

onaangekondigde block Apple’s op Java browser plug-ins vorige week gevangen sommige Mac-gebruikers die Java applicaties draaien bij verrassing. De zet van Apple marginaal ontkracht een; onverwacht vroege kritieke patch update via Oracle, twee weken voor de geplande 19 februari release.

directeur van de software security assurance Eric Maurice Oracle zei in een blog post-its-update februari had versneld werd in reactie op de actieve exploitatie van een van de 44 kwetsbaarheden die de Java Runtime Environment in desktop browsers.

Maurice zei dat dit laatste update van Oracle blijkt het voornemen van de onderneming om “versnellen van de release van Java fixes”, omdat Java in browsers, zijn OS-onafhankelijke, is een aantrekkelijk doelwit voor hackers.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Een recente analyse van de Russische beveiligingsbedrijf Kaspersky Lab hebben 41 belangrijke versies van Java 6 en 7 worden gebruikt, velen van hen met gebreken die werden uitgebuit. Ongeveer 30 procent van de gebruikers niet Java updaten naar de laatste editie van de tijd dat een nieuwe update werd uitgebracht, de onderzoekers gezegd.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters