Apple’s ‘next big thing’ zou hier al zijn

Apple heeft de consumentenelektronica landschap drie keer opnieuw uitgevonden tot nu toe. Eerst was er de iPod, toen kwam de iPhone, en tot slot, er was iPad.

Maar, als het gaat om technologie, wat ooit nieuw wordt al snel oud. Er is een enorme druk op Apple om uit te komen met de “next big thing” om de dollars stromen binnen te houden.

De iPhone 6s biedt belangrijke verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6 in termen van prestaties, kwaliteit camera en de nieuwe 3D-Touch-technologie.

En dat “next big thing” kan al worden hier in de vorm van Apple Watch.

Is het niet Apple Watch een blindganger? Een mislukking? Een idee dat is al geschopt in het lange gras?

Volgens Apple-watcher Neil Cybart, de Apple Watch ging van nul tot een 10000000000 $ bedrijf in 14 maanden.

Hoewel deze cijfers zijn inderdaad lager dan de aanvankelijke consensusramingen dat kwam toen de Apple Watch in april 2015 werd gelanceerd, “schrijft Cybart,” het zou onjuist af te poetsen een bedrijf dat $ 6 miljard van de omzet gegenereerd in de eerste 11 maanden.

Door het kraken van de nummers, Cybart schat dat als Apple Watch waren een standalone entiteit in zijn eigen recht, het zou nu een waarde van $ 10000000000 zijn. Vergelijk dat eens met bedrijven als Fitbit en GoPro, die een waarde van ongeveer $ 3000000000 en 2000000000 $, respectievelijk.

Wat Google nodig heeft om de iPhone te verslaan; Wat zit er in een $ 4 smartphone;? Hier is hoeveel het kost om een ​​smartphone te betalen voor een jaar, $ 199 2-in-1s een bedreiging voor zowel de Chromebook en de pc-industrie zou kunnen betekenen; Mocht u de stekker uit smartphone lader wanneer het niet in gebruik;? Ja, u kunt uw eigen smartphone te bouwen

Vergeet ook niet – Apple heeft dit gedaan met een eerste-generatie product. Volgens Cybart, is Apple net begonnen.

In plaats van het indrukken van een resetknop, is Apple systematisch het doornemen van de Apple Watch bedrijf om de wrijving punten die in de loop der eerste jaar vast te stellen. Dit alles wordt gedaan om het horloge voor een betere adoptie en een taxatie veel groter is dan $ 10000000000 positioneren.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

gefaald mode Apple’s gok

recensie