BES 10 echte sleutel BlackBerry’s te winstpotentieel

BlackBerry leverde een solide vierde kwartaal dat analisten verrast, verscheept 1.000.000 Z10 apparaten en kunnen zichzelf hebben opgezet voor de winstgevendheid in de toekomst. De grootste sleutel tot duurzaam succes BlackBerry zal de goedkeuring van de BlackBerry Enterprise Server 10 zijn.

Het platform is de belangrijkste inval BlackBerry’s in mobile device management en het beheer van BlackBerry 10 apparaten en Apple’s iOS en Android;. Moet BlackBerry voert met succes de MDM markt en glans zal een business model dat is gespreid vanaf apparaten te produceren;. BES 10 succes zou houden kern zakelijke klanten BlackBerry’s op zijn plaats. Voor al het gepraat over breng uw eigen toestel en consumenten, BlackBerry nodig om zijn basis voor ondernemingen te behouden.

BES 10 is kritiek op een aantal fronten voor BlackBerry. Overwegen

Op een conference call met analisten — BlackBerry in het vierde kwartaal de winst van $ 94.000.000, of 18 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 2700000000, een daling van 36 procent ten opzichte van een jaar geleden — CEO Thorsten Heins sprak up interesse in BES 10. meer; Goedkoper BlackBerry 10 handset als gevolg rond september, BlackBerry chief bevestigt; BlackBerry winst: 10 belangrijke dingen CEO Thorsten Heins zei op de oproep; BlackBerry Q4 beter dan verwacht, 1M BlackBerry Z10-apparaten verscheept

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Heins zei

De eerste vroege wereldwijde vraag naar BES 10 is beter dan verwacht geweest … We zien een sterke interesse van onze zakelijke klanten in het handhaven van de BES-installed base.

Met BES 10, zullen klanten de BlackBerry 10 platform met blijvend vertrouwen en het comfort van de ongeƫvenaarde BlackBerry security ervaren. We hebben ook geladen BES 10 met nieuwe mogelijkheden en een uitgebreide set van functies, waaronder beveiliging van iOS en Android-apparaten via onze Secure Work Space product. BlackBerry is de meest gebruikte mobiele oplossing in bedrijven en de overheid vandaag.

BES 10 zal van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de BlackBerry relevant in de onderneming blijft zijn. Als BlackBerry verliest backend tractie in bedrijven, zal zijn lot berust bij de consument en de vraag of ze brengen BlackBerry 10 apparaten om te werken. Deze consumenten tot nu toe alles over iOS en Android geweest.

Sterker nog, analisten waren sceptisch over het bedrijf BlackBerry 10 apparaat vaart vooruit. Analisten merkte op dat BlackBerry verscheept ongeveer 1 miljoen BlackBerry 10 apparaten, maar kan zijn kous haar kanaal. Die zendingen zal worden voortgezet in het volgende kwartaal. Alleen dan zal 10 BlackBerry te verkopen via onthuld worden.

Als een hedge naar BlackBerry 10 goedkeuring, moet het bedrijf BES om te schitteren. Jefferies Peter Misek heeft betoogd dat BlackBerry een toonaangevend beheer van mobiele apparaten (MDM) speler en aanval spelers, variƫrend van Good Technology naar Zenprise unit Citrix om AirWatch en MobileIron kan worden. Misek zei

Terwijl de meeste op korte termijn focus blijft liggen op de telefoon, zijn wij van mening BlackBerry’s MDM kans is ondergewaardeerd. BES10 wordt momenteel op grote schaal uitgetest door bedrijven nog voor een gestroomlijnde server-side implementatie van BES10 wordt gelanceerd in mei en BYOD sandboxing beschikbaarheid in juni. Wij geloven dat AT & T zal sterk ondersteunen BES10 met het misschien steeds AT & T’s de voorkeur MDM partner in alle kanalen. We denken dat BlackBerry’s MDM-software zal grip te krijgen in dit jaar en je ziet een belangrijke oprit in de omzet volgend jaar.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen