Business to IT: transformeren ons, en het versnellen

Er is geen einde aan de termen “transformatie”, en een nog meer te praten over informatietechnologie mensen het leveren van IT. Maar wat is er nodig om de transformatie te leveren, en wat er van IT-professionals verwacht om dit magische proces gebeuren, Foto: Honda Media Relations

Een nieuw onderzoek rapport van de BPI Network suggereert dat bedrijfsleiders leunen op hun IT-afdelingen harder dan ooit om de transformatie te leveren. Helaas, ze zijn ook ongeduldig.

De enquête van 250 executives, gesponsord door Dimension Data, vindt de meerderheid, 87 procent, zijn wijden meer tijd en aandacht aan het begrijpen van de strategische implicaties van ontwrichtende technologieën. Bijna 70 procent gelooft dat de technologie heeft “veel belangrijker” geworden voor hun bedrijf.

Echter, minder dan de helft (46 procent) waardeert de mate van innovatie in hun IT-groepen als goed of zeer hoog. Ongeveer hetzelfde aantal, 44 procent, geven hun IT-afdelingen lage cijfers.

Zakelijke leiders willen ook hun bedrijven om een ​​betere baan van het omarmen van de moderne technologieën en nieuwe kanalen van customer engagement en digitale ervaring te doen. De top vijf IT transformationele imperatieven in hun organisaties worden verondersteld te zijn: Verbetering aan steeds veranderende zakelijke behoeften, gericht op digitale ervaring als een concurrentievoordeel, begrip en omhelzen ontwrichtende technologieën, het leveren van applicaties sneller, beter en tegen lagere kosten, en herdenken hoe ze beter te gaan, te verwerven en service klanten.

Technology adoptie wordt belemmerd door het onvermogen om consensus en ondersteuning voor nieuwe technologie-investeringen te doen; moeilijkheden bij het minimaliseren van informatiebeveiliging risico’s, kwetsbaarheid en bedreigingen, en de integratie van back-end systemen met een klantgerichte kanalen.

IT moet een innovatie team zo veel als een technologie provider. In termen van prestatie-indicatoren, 40 procent van de respondenten geloven dat het vermogen van een IT-organisatie om ideeën en oplossingen voor het bevorderen van business performance te brengen is net zo belangrijk als het waarborgen van de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging van IT-infrastructuren. gezocht voor datacenters wijzigingen omvatten migreren naar hybride IT die zich vermengen traditionele datacenters met de cloud (45%), de modernisering en verbetering (45%) en de consolidatie van servers (32%).

De top vijf transformerende technologieën werden als volgt geïdentificeerd

Real-time intelligence van ingebedde sensoren – Internet of Things (35 procent), Always on, zeer schaalbare en beschikbare Web business modellen (34 procent), Micro-targeting en personalisatie met behulp van Big Data analytics (32 procent); Social media data mining en efficiënter betrokkenheid (27 procent), de proliferatie van slimme mobiele apparaten en applicaties (25 procent)

Van deze veranderingen, zijn leidinggevenden in de hoop voor een grotere wendbaarheid en responsiviteit op veranderingen in het bedrijf (71 procent van de respondenten); grotere kostenbesparingen (60 procent) en een snellere time to market (49 procent). En ze verwachten dat het meer agressief in het leveren van deze zijn. Hopelijk betekent dit dat dit betekent dat ze een back-up van hun ongeduld met geld en middelen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië