China-backed $ 10M tech incubator lanceert in Canada

Zhongguancun Development Group (ZDG), een Chinees staatsbedrijf venture capital fonds, heeft de stad van Ottawa samengewerkt om een ​​incubator programma ter ondersteuning en haar technologie startups te trekken om uit te breiden in China te lanceren.

De technologie incubatiecentrum zal de tweede in Noord-Amerika na de lancering van een soortgelijk centrum in Silicon Valley vorig jaar, volgens een persbericht van dinsdag.

Het partnerschap tussen overheidsinstelling Invest Ottawa en ZDG wordt de naam van de ZDG Ottawa International Incubation Centre, en zal een initiële US $ 10 miljoen kapitaal.

Ottawa is een van de belangrijke innovatie centra in de wereld “, zegt Xu Qiang, general manager van ZDG. Hij voegde eraan toe vele jaren van de Canadese agentschap” goede samenwerking relatie “was een andere factor voor het kiezen van Ottawa.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

De tech incubator zal verstrekken, de financiering en ondersteuning naar Ottawa-gebaseerde technologie startups die aan de snel groeiende Chinese markt te betreden, merkte het persbericht. Zij voegde daaraan toe potentiële startups zullen worden geïdentificeerd door Invest Ottawa, terwijl het centrum wil, helpen financieren, China-based onderzoek en ontwikkeling, marketing en kantoren expansie.

Deze uitbreiding van de markt hoofdstad is van harte welkom, en onze verwachting is dat onze China-gerichte bedrijven zelf snel zal blijken en, nog meer investeringen en kansen aan te trekken, in de komende jaren “, zegt Invest Ottawa CEO Bruce Lazenby.

ZDG heeft plannen om te investeren tot $ 1,5 miljard in de komende vijf jaar in de technologie bedrijven, en heeft tot nu toe gefinancierd meer dan 80 bedrijven en projecten sinds haar oprichting in 2010.

Het h als een maatschappelijk kapitaal basis van US $ 1900000000 met een balanstotaal van $ 11000000000, en is gelegen in het; Zhongguancun Innovation Park (Zpark) – China’s versie van Silicon Valley.

Naast Ottawa en Silicon Valley, derde overzeese incubatiecentrum ZDG is in Finland. China;; plannen ZDG’s naar het buitenland startups aan te trekken zal mogelijk; bijdragen aan het creëren van meer banen en technologische spin-offs daar.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven