China drijft de wereldwijde schone energie-investeringen

Wereldwijde investeringen in schone energie steeg 24 procent tot US $ 56900000000 in het tweede kwartaal van 2012, gedreven door een stijging van de uitgaven uit China.

Volgens New Energy Finance onderzoek Bloomberg vrijgegeven donderdag, had China’s investeringen steeg 92 procent tot US $ 18300000000 in het april-to-juni periode van het vorige kwartaal. Dit komt op de rug van een aantal grote fotovoltaïsche (PV) en windenergieprojecten het aantrekken van honderden miljoenen dollars in de financiering.

De tweede fase investering voor de 250-megawatt (MW) Guodian Shanxi Qinyuan Taiyue Wind Farm, bijvoorbeeld, had gekost US $ 317.000.000 en vertegenwoordigde een van de grootste projecten in het tweede kwartaal gefinancierd, terwijl Shanlu & Shengyu Bayannur Wuyuan PV-installatie was de grootste Chinese zonne-energie project in dezelfde periode op US $ 316.000.000 gefinancierd, het verslag gevonden.

De grootste openbare markt deal in het kwartaal had een US $ 340.000.000 initial public offering (IPO) door de Chinese zonneboiler bedrijf Jiangsu Sunrain Solar Energy geweest.

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Michael Liebreich, chief executive van Bloomberg New Energy Finance, merkte in het onderzoek vast dat China had onlangs verviervoudigd zijn nationale doelstellingen voor zonne-installaties en is de grootste markt voor windturbines voor meerdere jaren.

De stortvloed aan aanbodzijde investering was een van de belangrijkste redenen waarom de kosten van hernieuwbare energie zijn kelderende, zijn we nu zien China creëren genoeg vraag om te beginnen met dweilen een aantal van de resulterende overcapaciteit “, zei Liebreich, het toevoegen van de cijfers blijkt de spilfunctie China speelt in de schone energiesector;. China had eerder toegezegd verschillende initiatieven om schone energie-investeringen te stimuleren. De Chinese regering mei zei dat het wil; fonds 97900000000 yuan ($ 15 miljard dollar) op energiebesparing, emissiereductie en de ontwikkeling van hernieuwbare energie, waardoor de totale groene technologie-uitgaven in het land tot 170 miljard yuan (US $ 27000000000) in 2012.

Chinese president Hu Jintao ook had, bezocht Kopenhagen, Denemarken, vorige maand naar groene technologie handel te stimuleren, als onderdeel van een overeenkomst om de bilaterale banden in energie-efficiëntie, milieubescherming en duurzame stedelijke ontwikkeling te stimuleren.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?