China Mobile partners banken voor NFC op Beijing bussen

De grootste telco van China heeft acht banken een samenwerkingsverband in China en de betaling netwerk China UnionPay voor Peking bus forenzen om hun tarieven betalen met Near Field Communication (NFC) technologie.

Volgens TechWeb op donderdag, China Mobile-klanten in Beijing zijn in staat om zes speciale winkels te bezoeken door de telco om hun SIM-kaarten te schakelen naar nieuwe degenen die hen in staat stellen om hun telefoons te verbinden met hun bankrekeningen.

De telco zei ook dat in het rapport dat het testen voor de betaling van de bustarieven via mobiele apparaten hebben afgerond en zal binnenkort worden uitgerold, maar verklaarde niet een exacte datum.

Daarnaast worden de telco en de banken die reeds werken met NFC-enabled handsets zoals Samsung Galaxy S4, de HTC One en bepaalde Huawei en ZTE modellen om het systeem te integreren.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

In september, zullen er 20 handset modellen die het systeem volledig te ondersteunen, zei dat China Mobile.

beide bedrijven toelaten om het te ontwikkelen tot een model stad voor mobiele handel;, China Mobile en China UnionPay hebben eerder een overeenkomst met de Chengdu gemeentelijke overheid om ondertekend door de inzet van NFC terminals en wervend mobiele portemonnee business.

Industry watchers eerder vertelde de website Asia thta NFC had niet zo snel als het zou moeten opgehaald omdat het; vereist veel spelers van het ecosysteem om samen te komen, maar wees erop; NFC is het verkrijgen van een veel tractie in Aziƫ, als gevolg van hoge mobiele adoptie en op de markt rijpheid;. NFC betalingszekerheid, is nog steeds niet op een lijn met de rest van de industrie, en het nog steeds over het algemeen ontbreekt het consumentenvertrouwen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test