China ontkent hacken Amerikaanse media outlets

De officiƫle krant van de Communistische Partij van China heeft de conclusies van het land betrokken was bij het hacken van de Amerikaanse persbureaus The New York Times (NYT) en de Wall Street Journal (WSJ) verworpen.

“Zelfs mensen met weinig kennis van het internet weten dat aanvallen van hackers zijn transnationale en camoufleerbare”, aldus People’s Daily op de voorpagina, volgens het verslag van AFP’s maandag. Zij voegde daaraan toe het internet protocol (IP) adressen waren niet voldoende om de oorsprong van de hackers te bevestigen.

de website probeerde op zoek naar het verslag over de People’s Daily’s Engels website, maar het was niet online beschikbaar.

“Zelfs mensen met weinig kennis van het internet weten dat aanvallen van hackers zijn transnationaal en camoufleerbare,” de voorpagina van The People’s Daily, een Chinese krant taal gezegd, AFP gemeld op maandag. Het rapport kon niet worden gevonden op zijn Engels website.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

De redactie komt nadat beide; NYT en, WSJ, die China als de bron voor het breken van in om hun journalisten en andere medewerkers ‘e-mails. The Washington Post beweerde later Chinese hackers waren achter de inbraken in 2011.

De Amerikaanse regering vervolgens zei dat het, gezien de verdere actie tegen China, na gesprekken op hoog niveau met Chinese ambtenaren boven deze cyberaanvallen geen enkele positieve punten te dragen.

Fanning anti-Chinese gevoelens; People’s Daily beweerde dat de VS werd waaieren “angst voor China” uit eigenbelang, en dat het ingeroepen nationale veiligheid als een rechtvaardiging voor de handel protectionisme en economische sancties, het AFP gemeld.

“Amerika houdt etikettering China als hackers, gewoon spelen de retoriek van de” China dreiging ‘in cyberspace, het aanbieden van nieuwe rechtvaardiging voor de strategie van het bevatten van China Amerika’s, “zei de Chinese krant.

Hij herhaalde ook de positie van de Chinese regering dat het land is ook een slachtoffer van hacking, zeggen dat er meer aanvallen van US-gebaseerde IP-adressen op Chinese websites in december 2012 dan van enig ander land. In januari waren er aanvallen van 3.000 buitenlandse IP-adressen.

Ondanks dit, China niet “eenvoudige gevolgtrekkingen of overhaaste conclusies” over de bron van deze aanvallen te trekken, zei People’s Daily.

Een not-for-profit organisatie in de Verenigde Staten op dinsdag gepleit voor beide regeringen om meer verzoenende standpunten vast te stellen en samen te werken om cyberbeveiliging uitdagingen wel op te lossen. De; US-China Business Council zei dat beide partijen moeten leren om samen te werken, met het oog op de zakelijke belangen van hun bedrijven te beschermen, omdat deze entiteiten zijn vaak het doelwit van cybercriminelen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond