China verhuist naar de top van de lijst voor de aanval verkeer

China was de top bron van de aanval verkeer in het vierde kwartaal van vorig jaar, een stijging van het verplaatsen van de derde plaats in het voorgaande kwartaal, terwijl de Verenigde Staten en Indonesië, respectievelijk op de tweede en derde plaats kwamen, volgens Akamai.

China werd waargenomen de aanval verkeer hebben gegenereerd, goed voor 13 procent gedurende de periode, zei Akamai in zijn State of the Internet verslag voor het vierde kwartaal van 2011 vrijgegeven donderdag. Dit was op van het derde kwartaal, toen het land opgewekte 8,6 procent van de aanval verkeer.

De Verenigde Staten was de tweede plaats met 10 procent, gevolgd door Indonesië op 7,6 procent, het toegevoegd. Overigens, de posities tussen China en Indonesië werden teruggedraaid in het derde kwartaal. Indonesië was de top bron van de aanval verkeer dan, met 14 procent, gevolgd door Taiwan, 11 procent, en China. Taiwan, in het vierde kwartaal naar beneden verplaatst naar de vierde plaats met 7,5 procent.

Volgens Akamai, hoewel Azië-Pacific en Oceanië nog steeds was de topregio op het gebied van geaggregeerde aanval verkeer, het cijfer gedaald van ongeveer 49 procent in het derde kwartaal tot 45 procent in het vierde kwartaal.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Asia-Pacific tops in breedbandconnectiviteit, snelheid, steden in de regio Asia-Pacific bleef domineren top 100 steden met de snelste gemiddelde verbindingssnelheden in het vierde kwartaal, toegang tot 69 plaatsen op de lijst, zei Akamai. Van de 69 steden, 61 waren in Japan, 6 in Zuid-Korea, één in Australië en Hong Kong.

Zuid-Korea, Japan en Hongkong bleven ook de top drie landen wereldwijd tot de hoogste gemiddelde verbindingssnelheden hebben. Zuid-Korea was nummer één met een gemiddelde verbindingssnelheid van 17,5 Mbps, een 28 procent jaar-op-jaar spike en een 4,7 procent stijging ten opzichte van het derde kwartaal.

Japan en Hong Kong hadden allebei gemiddelde verbindingssnelheid van 9,1 Mbps. Maar terwijl Japan z’n snelheid is een toename van zowel jaar- en kwartaalcijfers, Hong Kong snelheid daalde 2,6 procent jaar-op-jaar en 14 procent ten opzichte van het vorige kwartaal.

Gedurende het vierde kwartaal, Akamai bleek dat 27 procent van alle aansluitingen zijn gemaakt bij hoge breedbandsnelheden van meer dan 5 Mbps. Naast het hebben van de snelste verbinding snelheid, Zuid-Korea was ook de eerste in termen van hoge breedband adoptie, met 83 procent van de aansluitingen van het land wordt gemaakt van meer dan 5 Mbps. Het Nederland was de tweede plaats met 67 procent, gevolgd door Japan op 60 procent, Hong Kong op 57 procent en in België 52 procent.

Terwijl de Aziatische landen bestaat uit drie van de top vijf van landen met de meeste high-breedband adoptie, Europese landen vormden zeven van de top 10 landen, zei hij.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september