Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform

Acer Chromebook 14.

Wanneer ik erop wijzen – net zoals ik deed hier – dat Chromebooks zijn een geweldige beetje kit met een enorm potentieel, er zijn mensen die zijn snel te wijzen op hun tekortkomingen in vergelijking met volledig uitgeruste laptops.

Ze hebben gelijk. Als u een mobiel apparaat dat games kunt spelen of lopen zware toepassingen zoals Photoshop wilt, dan ja, een laptop nodig. Hetzelfde geldt voor degenen die graag een grote, monolithische besturingssysteem dat ze kunnen passen en te sleutelen aan hebben. Die mensen moeten Windows of MacOS of Linux.

Chromebooks zijn ook een slechte keuze voor mensen die graag opscheppen over gigahertz en terabytes en hoeveel cores hun systeem heeft.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Dus ja, ik helemaal met je eens. Chromebooks zijn niet voor iedereen.

Maar hier zijn segmenten van de markt waar Chromebooks zijn perfect – het bedrijfsleven en BYOD.

Het grootste voordeel dat Chromebooks ter tafel te brengen, is dat ze een no-nonsense computing-platform dat mensen in staat stelt om zich te concentreren op de klus te klaren, zonder de afleiding van updates en antivirus- en bloatware en zeurt te downloaden en installeren van de nieuwste en beste besturingssysteem .

Chromebooks zijn zo ongelooflijk lage onderhoudskosten die voor iemand uit een groot platform – met name Windows – het kan nogal onthutsend voelen in eerste instantie. De hoeveelheid tijd die een Chromebook gebruiker nodig heeft om te besteden aan onderhoud kan worden gemeten in seconden.

Serieus, seconden.

Ongeveer 10 seconden per maand.

Veel van wat Apple doet is ‘user-vijandige en dom’ – en we hebben alleen onszelf te wijten; Hier is hoeveel het kost om een ​​smartphone te betalen voor een jaar, $ 199 2-in-1s een bedreiging kunnen vormen zowel de Chromebook en de pc-industrie, moet u de stekker uit uw smartphone lader wanneer het niet in gebruik;? Ja, u kunt uw eigen smartphone te bouwen

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Er is ook geen malware te maken over. Alle Chromebook toepassingen zijn veilig zandbak, alle lokale data versleuteld en geverifieerd boot zorgt ervoor dat er niets dodgy wanneer het systeem opstart wordt geladen.

Verloren en gestolen systemen – iets dat admins maken over een lot – zijn geen probleem met de Chromebooks. Data wordt automatisch een back-up op de achtergrond, en in het geval dat een Chromebook heeft vermist, niet alleen kan het op afstand worden vergrendeld en afgeveegd, maar alles wat nodig is om de persoon die rouwen om het verlies van hun apparaat terug in het spel te krijgen is met de hand ze een nieuwe Chromebook. Migreren van alle gegevens en instellingen naar het nieuwe systeem is zo eenvoudig als alleen maar aan te melden bij het.

Chromebooks verwijdert bijna alle van de ruzies die de Windows-ecosysteem teisteren, en voordelen opleveren voor een prijs die Apple niet kan evenaren met zijn MacBooks.

Chromebooks zijn de nieuwe “Het werkt gewoon” platform.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s