Cisco, BMC smeden partnerschap infrastructuur cloud

Cisco en BMC Software op maandag zei dat ze breiden hun partnerschap om telecommunicatiebedrijven in staat om multi-tenant cloud computing-diensten aan te bieden.

Onder de voorwaarden van de alliantie, zal BMC en Cisco synch productontwikkeling roadmaps en architectuur naar een suite computing levering cloud automatiseren te leveren. Het platform, genaamd de Cloud Delivery Platform, is ontworpen voor dienstverleners op het eerste, maar zal uitbreiden naar bedrijven die grote private cloud operaties.

De gezamenlijke inspanning zal zorgen voor de automatisering en het koppelen van de verschillende cloud computing componenten zodat telecom giganten kan verlenen diensten snel.

BMC en Cisco hebben al een sterk partnerschap via het initiatief Unified Computing System (UCS). In een notendop, Cisco verkoopt servers en BMC software kan shotgun rijden.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Met de cloud partnerschap zal BMC en Cisco gezamenlijke marketing, dienstverlening, testen en certificeringen hebben. Cisco zal ook doorverkopen BMC het Service Assurance en Compliance Software.

Len LuPriore, hoofd van strategische communicatie Cisco’s voor het bedrijf de service provider bedrijf, zei dat het idee is om samen te werken met BMC om beter te orkestreren cloud services. Breedband providers kunnen dan bieden extra diensten aan meer inkomsten te vergaren. Voor BMC, kon het partnerschap land een paar accounts. Cisco krijgt zijn voet in een aantal grote datacenters.

Paul Avenant, senior vice president van producten en strategie voor Enterprise Service Management van BMC, zei dat de samenwerking met Cisco stelt providers om “stand up” cloud levering variĆ«rend van self-service portals om de configuratie van virtuele machines, opslag, beveiliging, routers , netwerken en firewalls.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport