Cisco investeert $ 1 miljard digitale economische groei in het Verenigd Koninkrijk te stimuleren

Cisco CEO John Chambers

Netwerken gigant Cisco heeft zich geëngageerd om te investeren US $ 1 miljard tot digitalisering plannen in het Verenigd Koninkrijk in de komende drie tot vijf jaar te ondersteunen.

De investering zal een combinatie van de schepping en het onderwijs werk-programma’s, het opstarten en venture capital investeringen en versneld te investeren in oplossingen voor cyberbeveiliging.

Op het onderwijs front, zal Cisco Networking Academy zijn uit te breiden, naast uitbreidingen zijn stageprogramma. Cisco is het reserveren van $ 150 miljoen aan venture capital eigen vermogen voor starters – in het bijzonder degenen die zich richten op ivd. Kapitaal zal ook beschikbaar zijn voor meer strategische acquisities worden gedaan.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het Verenigd Koninkrijk is de tweede grootste markt van Cisco’s achter de Amerika’s, met maximaal 7000 werknemers over de hele regio. Het bedrijf is van plan om verder uit te breiden, maar een verdubbeling van het centrum van Londen footprint met meer kantoorruimte, en het creëren van meer dan 200 nieuwe banen.

“Wij geloven dat het Verenigd Koninkrijk is goed op weg om een ​​van de top gedigitaliseerde landen in de wereld, en we zijn er trots op om opnieuw te activeren nieuwe programma’s en vervolgen onze diepe betrokkenheid bij de samenwerking met de Britse regering,” Cisco CEO John Chambers zei in een verklaring.

Cisco kondigde de investering na een vergadering tussen Chambers, de Britse premier David Cameron, business secretaris Sajid Javid, inkomende Cisco CEO Chuck Robbins en Cisco Verenigd Koninkrijk en Ierland chief executive Phil Smith.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de aankondiging van een van de laatste voor Chambers, die zijn 20-jarige termijn als CEO eindigt op 26 juli zijn.

Cisco zegt dat de huidige investering is de tweede grote ronde van activiteit voor de onderneming in het Verenigd Koninkrijk, naar aanleiding van de $ 500 miljoen engagement maakte in 2011.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’