Cisco verdubbeling neer op malware met de nieuwe firewall, ThreatGrid integratie

Cisco is de versterking van de veiligheid portfolio met malware in de cross-haren.

2014 veiligheid prognose Cisco’s griezelig suggereert dat de massale inbreuk op de beveiliging bij Target was slechts het begin.

De networking gigant heeft een aantal nieuwe trucjes uit de mouwen om de verspreiding van kwaadaardige activiteiten, met inbegrip van de lang beloofde integratie van ThreatGrid aan te pakken.

Om te roepen, in een vrij rustige deal Cisco Live-vorig jaar mei, de San Jose-hoofdkantoor bedrijf verwierf ThreatGrid, een New York-based malware en bedreigingen stevig.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

ThreatGrid geproduceerd technologie voor het analyseren van het gedrag van bestanden en vervolgens te draaien die inzichten rond met het oog op het opsporen van aanvallen en verdedigen tegen geavanceerde die in de toekomst.

Cisco zei dat op het moment dat malware analyse mogelijkheden ThreatGrid zou integreren in haar eigen intelligente oplossingen voor cyberbeveiliging voor het aggregeren van gegevens over verschillende netwerken.

Meer in het bijzonder, ThreatGrid werd opgezet om te worden gecombineerd met geavanceerde Malware Protection (AMP) suite van Cisco, die zelf voortkomt uit een andere prominente aanwinst: de $ 2700000000 aankoop van Sourcefire in 2013.

Samen AMP ThreatGrid belooft nog dynamischer intelligence en analytics in malware en andere cyberdreigingen.

Onder de defensieve maatregelen die deel uitmaken van de nieuwe portfolio is AMP eindpunten, gevuld met automatische indicatoren op zoek naar mogelijke compromissen, retrospectieve beveiliging bedoeld om te zoeken naar de oorsprong van een bedreiging, en extra inzicht in de kwetsbare software en hosts.

AMP ThreatGrid kan worden ingezet als een stand-alone cloud dienst of met on-premise apparaten via Unified Computing Dienst van Cisco (UCS).

Ook aangekondigd in afwachting van de jaarlijkse RSA security expo in een paar weken, Cisco is de uitrol van nieuwe modellen van de Adaptive Security Appliance (ASA) met vuurkracht Services, pochte de eerste dreiging gericht next-generation firewall.

Gericht in de richting van middelgrote bedrijven of vestigingen, Cisco belooft dezelfde soort bescherming tegen malware en opsporing genoten door enterprise organisaties.

Met bijna een half dozijn nieuwe desktop en robuuste opties nu beschikbaar, prijzen beginnen bij $ 995 per model.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond