Citrix slashes Q3 vooruitzichten; aandelen dalen na uren

De enterprise softwarebedrijf meldt de financiële resultaten voor het fiscale eerste kwartaal van 2014. Hier is een blik op de cijfers.

Citrix niet zo goed als in het derde kwartaal van het boekjaar 2013 zou gehoopt hebben, snijden de omzet en winst doen Verkenningen twee weken voor de geplande datum verslag.

De nieuwe inkomsten prognose range $ 710.000.000 tot $ 712.000.000, een daling van eerdere verwachting van $ 730.000.000 tot 740.000.000 $.

Non-GAAP inkomsten worden nu naar verwachting dalen van 68 tot 69 cent per aandeel, een daling van 72-73 cent per aandeel.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Wall Street is nog steeds op zoek naar de winst van circa 73 cent per aandeel op een omzet van $ 737.280.000.

Als gevolg hiervan, de aandelen daalde met ongeveer 12 procent in na uren handel.

Citrix CEO en president Mark Templeton gaf in voorbereide opmerkingen dat het bedrijf is “teleurgesteld dat we niet voldeden aan onze verwachtingen dit kwartaal.”

Maar hij heeft geen aanwijzingen over mogelijke veranderingen binnen het bedrijf als gevolg bieden, opmerkend “we vertrouwen in onze strategie en markten blijven,” en dat de focus zal blijven liggen op “het helpen van onze klanten leverage cloud-diensten en zakelijke mobiliteit het verbeteren van de veiligheid en de wendbaarheid van hun IT-infrastructuur.

Citrix definitief Q3 omzet en winstcijfers publiceren op woensdag 23 oktober nabeurs.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval