Computex 2015: Acer lanceert twee nieuwe Iconia One Android-tablets

Met hun omzet stagneert, hebben tablet aankondigingen op de Computex van dit jaar maar weinig tussen zijn. Asus schopte er op los met nieuwe ZenPad leien, maar de enige andere grote fabrikant om nieuwe tablets te lanceren deze week is Acer, waarin een paar nieuwe Android-modellen aangekondigd.

Zowel de Iconia One 7 B1-760HD en One 8 B1-830 toetreden bestaande families van apparaten. Ze hebben ook allebei draaien de nieuwste versie van Android, 5.1 Lollipop, en gebruik maken van MediaTek processors (in de One 8 ‘s geval, een octa-core chip). Als gevolg hiervan zal de B1-830 waarschijnlijk een beetje goedkoper dan de eerder aangekondigde B1-820, die wordt geleverd met een Intel quad-core processor.

Er is niet veel om enthousiast te raken over de B1-760HD, hoewel de 7-inch model is verkrijgbaar in een schare van kleur keuzes en is voorzien van een back structuur om een ​​beetje meer stijl te kunnen bieden. Acer heeft niet gedetailleerd meeste specs voor beide versies (met inbegrip van prijs en beschikbaarheid), maar niet veel meer dan de basis verwacht. In het geval van de B1-830, komt het met Acer Precision Plus-technologie, die het bedrijf vorderingen biedt “de meest accurate touch-ervaring” en kunt u een potlood gebruiken om te schrijven of tekenen met op het display.

De andere bits van de Acer tablet nieuws werd onthuld door middel van Intel en niet de pc-maker zelf. Zoals eerder door mijn website collega John Morris gemeld, de chipproducent benadrukt Acer Predator komende 8 Android gaming tablet, compleet met een Intel Atom processor X7, tijdens zijn keynote event. Toen we eerder gemeld op de Predator 8 een paar weken geleden, had geen processor (of een andere echte specs) uitgewerkt, maar met de Atom X7 CPU openbaarmaking, weten we nu dat het zal worden met behulp van dezelfde processor familie als de nieuwe Surface van Microsoft 3 tablet. Net als bij de Iconia One broers en zussen, de Predator 8 heeft noch een officiële releasedatum noch een officiële prijs, maar wordt soms naar verwachting later dit jaar.

Computex 2016

Intel gaat verder dan de PC, Linux kan nog geen gebruik maken van Intel’s Turbo Boost-Max 3.0-modus; AMD inches dichter bij Zen, kondigt Polaris graphics en nieuwe APU’s; ASUS onthult $ 599 Zenbo huis robot; Acer komt met 5,000mAh handset, laptops en ‘internet van producten wezens; Peak smartphone? ARM zegt dat het net begonnen; Met dank aan virtual reality, kon rugzak pc’s uitgegroeid tot een trend?

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet