Connectiviteit, content anker Samsung TV stuwkracht

LAS VEGAS – Samsung is bankieren op meer naadloze connectiviteit tussen zijn elektronische producten, met name de “slimme” TVs en inhoud aan haspel in de consument op dit jaar Consumer Electronics Show.

Op de persconferentie hier maandag, kaderleden van het bedrijf onthulde een reeks van software functies voor het assortiment van slimme tv’s, evenals de goggle box zelf met inbegrip van de Ultra High-Definition (UHD) model S9, om zijn tv-business-strategie voor het komende jaar te verankeren .

De S9 is voorzien van Precision Black Pro-technologie, die het diepste tinten van zwart en hoog contrast ratio’s en dimmen levert. Het komt met een quad-core processor om een ​​soepele visuele kwaliteit en multitasking, en een drie-weg 2.2-kanaals geluid systeem om een ​​betere geluidskwaliteit te leveren over typische tv te waarborgen, zei hij.

In termen van verbeterde software voor deze tv’s, Samsung toonde de Smart Hub, die de gebruikersinterface voor zijn televisies. Content is nu onderverdeeld in vijf specifieke categorieën, namelijk On TV voor inhoud die wordt afgespeeld, Movies & TV Shows van content providers, Foto’s, Video & Muziek uit de persoonlijke collectie van de gebruiker; Sociale met content van vrienden en de gebruiker van social media-accounts, en Apps van Samsung’s bibliotheek.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Voice-gebaseerde commando’s was een andere functie, zoals Samsung onthulde haar S aanbeveling met spraakbediening. De voice-activated aanbeveling motor zal relevante content uit diverse online bronnen op basis van beoordelingen van gebruikers en uitzicht stellen, aldus het bedrijf.

Het benadrukte ook zijn; Evolution Kit, die onthuld op 2 januari voor de start van de CES 2013, en het laat eigenaren van Samsung’s 2012 reeks van TV te upgraden naar de nieuwste platform, zonder een ander hardware-apparaat te kopen. Geen prijsgegevens werden vrijgelaten.

Kevin Kwang van de website Asia gemeld uit de Consumer Electronics Show 2013 in Las Vegas, Verenigde Staten.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’