Crunchies: Silicon Valley startup ‘Oscars’ van stress diversiteit maar geen star power

Ik was opgewonden om in de Crunchies Awards maandagavond. Ik was vlak achter twee zetels gereserveerd voor Mike Arrington (oprichter van TechCrunch) en mijn oude maatje Om Malik oprichter van GigaOM.

Noch kwamen om hun zetels te bezetten en ook niet Silicon Valley’s ster CEO’s en VC’s zoals was in voorgaande jaren vaak geweest. Arrington en Malik daagden op het podium later om een ​​award te presenteren voor Engel van het jaar, maar er was geen Silicon Valley royalty: nee Zuckerberg, geen Marissa Mayer, geen Travis Kalanick, Elon Musk, Marc Benioff, Marc Andreessen, etc. Dit jaar is de crunchies gefactureerd zichzelf als de Oscars voor starters en tech. En in tegenstelling tot de echte Oscars, de Crunchies was vastbesloten om de belasting op zo veel diversiteit en politieke correctheid als het zou kunnen passen op één podium.

De organisatoren hadden een extra stimulans om een ​​extra portie van de diversiteit toe te voegen als gevolg van vorig jaar “Bitchgate” controverse. TJ Miller van de HBO “Silicon Valley” sitcom riep iemand uit het publiek een ‘Bitch’. Ze vergaf hem later in een tweet: ‘Blijf classy Silicon Valley …

[Zie: De Crunchies ‘Bitchgate: High Paarden met Valse Unicorn Horns Negeer decennia van Silicon Valley Vrouwenhaat.]

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Dit jaar is de MC was vrouwelijke standup comedian Chelsea Peretti uit de Fox sitcom Brooklyn Nine-Nine. En de diversiteit niveau was uit de hitlijsten. Kijkend naar al het volk presenteren awards, en het ontvangen van awards zou je verward denken Silicon Valley waren een gouden stad van de toekomst waar diversiteit en meritocratie zijn heilige principes en vrouwenhaat bestaat alleen in het museum – gevulde en gemonteerd.

Hallo Ruby, een Kickstarter-gefinancierde boek om te helpen leren kinderen het programmeren, heeft opgeworpen honderdduizenden dollars – laten zien dat het krijgen van jongeren in het coderen is een kwestie van het voeden van hun verbeelding.

Silicon Valley’s benadering van diversiteit in het algemeen huid-tone afgeleid en geslacht in de war en wordt gemeten als een lage verhouding. Maar de verhouding op het podium verre van een getrouw beeld van de werkelijkheid. Elke gelegenheid aan om een ​​grote diversiteit te tonen werd besprongen op. Slack zette de toon van de avond vroeg toen stuurde vier van zijn Afro-Amerikaanse vrouwelijke ingenieurs op het podium om de award voor het verzamelen van “Snelst stijgende opstarten.” En andere winnaars geprobeerd om hetzelfde te doen.

Net in can we merkten niet alle diversiteit op het beeldscherm was er ook een nieuw Diversity Award met een divers nominaties groep die werd gewonnen door Code.org. Terwijl het podium was een kleurrijk beeld van de diversiteit van het publiek was veel minder kleur evenwichtiger dan de show en meer realistische weergave van de diversiteit Silicon Valley.

Sommige gewichtige: De audio was bladderige, er was weinig energie in de kamer, en de media sectie werd verplaatst van de twee voorste rijen aan de achterkant van het theater (slechte zet), en de bevordering van Toyota auto’s binnen en buiten de locatie gemaakt het voelt als een auto conventie.

Deze dingen zijn eenvoudig op te lossen, maar als het Crunchies wil de Tech Oscars worden dan het nodig heeft om te trekken in een aantal van de lokale Silicon Valley star power.

Hier zijn de winnaars van de Crunchies.

Snelst stijgende Startup

Winnaar: Slack

Ook genomineerd waren: Postmates (runner-up), TransferWise, YouNow en Zenefits.

Stichter van het Jaar

Winnaar: Stewart Butterfield

Ook genomineerd waren: Jessica Livingston, Natalie Massenet, Tristan Walker (runner-up) en Anne Wojcicki.

Omvatten Diversity Award

Winnaar: Kimberly Bryant, Black Girls Code

Ook genomineerd waren: Erica Baker, Joelle Emerson, Paradigm; Laura Weidman Powers (runner-up), CODE2040; Kortney Ryan Ziegler, Trans * H4CK

Hardware Van Het Jaar

Winnaar: Samsung Gear VR

Ook genomineerd waren: Apple Potlood, Devialet Phantom spreker, Parrot Bebop, Sphero BB-8 (runner-up).

VC Of The Year

Winnaar: Bill Gurley

Ook genomineerd waren: Marc Andreessen, Sonali De Rycker ,, Mary Meeker, en Hamath Palihapitiya (runner-up).

Best New Startup

Winnaar: Honor

Ook genomineerd waren: Eaze, Jet, Operator, Robinhood (runner-up).

Grootste Social Impact

Winnaar: Code.org

Ook genomineerd waren: Google.org, Fast Forward, Thorn, en Frida Kapor Klein en Mitch Kapor (runners-up)

Best Angel Investor

Winnaar: Scott en Cyaan Banister

Ook genomineerd waren: Naval Ravikant, Gil Penchina, Joanna Wilson en Chris Sacca (runner-up)

Best Mobile App

Winnaar: Facebook Messenger

Ook genomineerd waren: Citymapper, Robinhood, Wish, en Periscope (runner-up)

Best Technology Prestatie

Winnaar: SpaceX Falcon 9

Ook genomineerd waren: Apple’s 3D Touch, Microsoft’s Hololens, Transatomic Power, en Tesla’s Autopilot (runner-up)

CEO van het Jaar

Winnaar: Mark Zuckerberg (Facebook)

Ook genomineerd waren: Tim Cook (Apple), Jack Dorsey (Twitter / Square), Susan Wojcicki (YouTube), Elon Musk (Tesla) (Runner-up)

Best Overall Startup

Winnaar: Uber Ook genomineerd waren: Docker, Snapchat, Xiaomi, Slack (Runner-up)

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?