CSC nabs AU $ 15m Defensie deal

Ministerie van Defensie ambtenaren hebben CSC bekroond met een AU $ 15m deal om financiƫle informatie management systeem Defensie, ROMAN upgraden.

Defensie wil verhuizen naar de volgende versie van de kern van de toepassing van het systeem, door SAP geleverd. ROMAN helpt bij het beheren budget Defensie bijna AU $ 20 miljard euro en een balanstotaal van meer dan AU $ 55000000000.

De upgrade zal de internationale standaarden voor financiƫle verslaglegging te ondersteunen en te helpen Defensie volgen vijf miljoen jaarlijkse transacties van het systeem.

De upgrade is gepland in de komende 12 tot 18 maanden worden afgerond, aldus Defensie.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Catalyst Interactive en Cubic Consulting, partners in de CSC bod traint 5.000 gebruikers op 300 locaties voor de upgrade.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf