Cuscal rug software-emulatie om NFC rentseekers voorkomen

Een Android-telefoon ingeschakeld met NFC, en stromend KitKat zal binnenkort in staat zijn om te worden gebruikt in plaats van een creditcard met payWave technologie.

The Host Card emulatie (HCE) ontwikkeld door Cuscal voorkomt de noodzaak om toegang te krijgen tot het beveiligde element van een Android-telefoon, door zijn functionaliteit verhuizen naar een toepassing die onderhandelt met de NFC-controller binnen de inrichting. Het gebruik van HCE momenteel vereist een actieve internetverbinding, gevolg van de noodzaak voor het apparaat om te communiceren met datacenter Cuscal om betalingen toe te staan. Met een 4G-verbinding met een Android-apparaat, Cuscal zegt dat alle communicatie die nodig is om te machtigen moeten plaatsvinden onder 400 milliseconden.

Het systeem wordt momenteel intern bestuurd door Cuscal personeel en is het gebouw te Cuscal cliënten worden vrijgegeven – die de Nationale Bank of Australia, Bank of Queensland, en de meerderheid van de Australische wederzijdse en kredietinstellingen omvat – tegen het midden van het jaar.

Bij de installatie van een compatibele app, al ontwikkeld door Cuscal of een cliënt instelling, is een twee-factor authenticatie procedure gestart om het apparaat te koppelen met de juiste referenties, met betalingsgegevens bevat binnen Cuscal in plaats van op het apparaat.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Adrian Lovney, Cuscal general manager van het product en service, zei HCE toegestaan ​​Cuscal en haar klanten om te voorkomen dat rentseeking telco’s en de handset manufactuers.

“Getting betalingen binnen telefoons is traditioneel moeilijk geweest vanwege de noodzaak om meerdere partijen zoals vertrouwde dienst managers, fabrikanten van mobiele telefoons, en telecommunicatie-aanbieders te coördineren”, zei hij.

De HCE aanpak vereenvoudigt dit met behoud van het hoogste niveau van betalingszekerheid voor kaarthouders.

Stephen Karpin, Visa groep country manager voor Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Pacific zei dat met 40 procent van de Visa-transacties in Australië al plaats via contactloze betalingen, het belangrijk om veilige mobiele betalingen aan de consument te brengen was.

Brian Parker, CIO van Cuscal, zei HCE werd mogelijk gemaakt door de introductie van de functionaliteit binnen Android KitKat om de NFC-controller om de betaling referenties ontvangt van andere dan de beveiligde element bronnen, en hij was ervan overtuigd dat de veiligheid in het nieuwe aanbod gericht.

“Wij zijn de partij die het vertrouwen tussen de klant en hun financiële instelling houdt. Als we in de steek gelaten dat vertrouwen, dan hebben we niet eens een business model,” zei hij.

Dat is ons bedrijf, we hebben expertise in, en dat is waarom we hebben er alle vertrouwen in het vrijgeven van dit soort technologie, waar anderen niet.

Je moet een echte sterke beveiliging aandacht voor toegang tot de sleutels die nodig zijn om deze cryptogrammen die Visa dan kunnen rekenen op om te zeggen dat de transactie in orde te maken.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test