Datacenter piloot helpt Toyota verminderen de vraag naar elektriciteit met 10 procent

Simpelweg door te visualiseren waar de hot spots en koeling inefficiënties bestaan ​​en bewegen aan te pakken, heeft Toyota Motor Sales USA in staat geweest om de elektriciteit vraag eisen zij legt op de lokale nutsbedrijf te verminderen.

Gedurende een periode van vijf jaar pilot-programma met IBM en Southern California Edison, Toyota was eigenlijk in staat om twee computerruimte air-conditioners, zelfs met behoud van een koelere lucht de temperatuur en het verminderen van ‘hot spots’ zijn gehele faciliteit uit te schakelen, volgens een persbericht van vandaag door de bedrijven.

De pilot zich op software van IBM Research genaamd IBM Meet- en Management Technologies. De software maakt gebruik van thermische aflezingen van onder tot boven in een datacenter en creëert een driedimensionale grafiek die kan worden gebruikt voor het aandrijven en koeling vinden inefficiënties. Zoals slecht geplande duct-werk ontwerp of de plaatsing van de apparatuur.

Met behulp van de toolset, Toyota in staat om de luchtstroom in het datacenter te verbeteren was, aan te pakken gekoelde lucht lekkage problemen, en een betere match koeling mogelijkheden om de werkelijke IT stroomverbruik. Vroeger was het ook de informatie om een ​​systeem te ontwikkelen voor het houden van een betere bijhouden van uitlaat- en inlaat temperaturen. Een beoordeling door Southern California Edison geverifieerd dat deze acties hebben geholpen de vraag naar energie in het datacenter met meer dan 10 procent te verminderen. Het hulpprogramma is het bestuderen van mogelijke toepassingen van de IBM-hulpprogramma’s voor andere opdrachtgevers in haar verzorgingsgebied.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren