Dell brengt werken en spelen screen-mirroring om zijn Android-tablets met Cast

Dell heeft deze week gegeven meer details over haar ‘Chromecast voor de onderneming’, bekend als de Cast.

De Dell Cast is een zakformaat apparaat dat wordt gebruikt voor het scherm-mirroring met zijn Venue Android tablets. Met de cast, kunnen gebruikers de inhoud van de tabletten screencast op een nabijgelegen monitor, zodat ze het apparaat te gebruiken als een desktop PC of een televisie. Het kan ook gebruikt worden om presentaties presenteren op een groot scherm op kantoor van de klant, bijvoorbeeld, terwijl de controle de schuiven van de leisteen.

Het product, dat werkt met de Venue 7 en 8 Venue, bestaat uit een HDMI-adapter en het Dell Cast toepassing.

De hardware is een klein HDMI media-adapter die wordt aangesloten op de USB-poort “van de meeste monitoren” en televisies, aldus Dell.

nieuwe Venue Dell 8 7000 Series dunste tablet ter wereld zijn, Dell rondt haar mobiliteit management suite, voegt virtuele smartphone; Externe schijf verkoop spin down als bedrijven uit te schakelen high-end storage

De Cast zal werken in twee modi: entertainment of de productiviteit. Entertainment mode weerspiegelt de inhoud van een tablet op een groter scherm, zodat u films kunt bekijken op een groot scherm of verplaatsen van een presentatie op een grotere monitor terwijl de controle van de inhoud en dia’s uit de tablet. In de productiviteit van mode, de adapter en software-applicatie werkt als een draadloze dock, en maakt van een groter scherm in een desktop met een draadloos of via USB aangesloten toetsenbord en muis.

Het apparaat is geprijsd op $ 79,99 in de VS, maar Dell zegt dat de prijsstelling voor de Europese en de rest van de wereld nog niet is vastgesteld.

De Dell Cast software is beschikbaar voor download voor haar Venue 7 en 8 tablets, en zal zijn geïnstalleerd op toekomstige Venue tablets.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s