Dell Inspiron Mini 10

Upside; Aan het netbook sweet spot van een 10,1-inch scherm, de Mini 10 is zeker om rente te genereren. Het betekent ook het toetsenbord is veel bruikbaarder bij 92 procent van de grootte van een regulier toetsenbord en heeft geen last van gekke herpositionering sleutels.

Ook gebundeld in een multi-touch trackpad te draaien, scrollen en zoomen functies te helpen, hoewel we niet deze nog hebt gebruikt, en dus oordeel zal behouden over de vraag of het naderen van Apple’s bruikbaarheid. Zoals alle woede, wordt een LED-backlit scherm en opgenomen.

De oude netbook getrouwen van een 1,6 GHz Atom-processor en 1 GB RAM-geheugen zijn er, maar de Mini 10 is ook uitgerust met draadloze N en een 160GB harde schijf (zonder SSD optie), en is verkrijgbaar in zwart en wit. Blauw, roze, groene en rode kleuren zullen volgen.

Midden van het jaar WWAN, GPS, TV-tuner, USB DVD en zes-cell batterij opties zal worden uitgebracht, evenals een hogere resolutie scherm.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nadeel; Het 16: 9-scherm betekent een resolutie van 1024×576 – netbooks werden al verlamd met een lage verticale resolutie, en dit is waarschijnlijk de meeste gebruikers woedend. Net als HP’s 2140, moet een hogere 1366×768 scherm resolutie beschikbaar ongeveer half jaar.

De enige video-uitgang is HDMI – ondersteuning van de DisplayPort nieuwsgierige overweegt Dell, en zakelijke gebruikers zal het ontbreken van een VGA betreuren.

Het beschikt over slechts 1 GB RAM-geheugen, wat betekent dat XP Home – een 2GB Vista model moet later beschikbaar zijn. Zoals gebruikelijk zal er geen Ubuntu-versie worden aangeboden in Australi├ź.

De muisknoppen zijn geïntegreerd in de touchpad zelf, dat terwijl de kredietverlening extra toetsenbord ruimte, vrezen we zal het trackpad niet zo bruikbaar als een traditionele set-up te maken, vooral als het gaat om te klikken-slepen. De tijd zal het leren.

Vooruitzichten; De Dell Inspiron Mini 10 kijkt naar een verbetering van de Mini 9, hoewel de aanvankelijke lage resolutie scherm, kan het ontbreken van WWAN en drie-cell batterij optie eerste verkoop belemmeren. We raden te wachten op de bijgewerkte model komen later dit jaar.

Het zal beschikbaar zijn in de eerste helft van maart, tegen een startprijs van AU $ 799.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren