Dell Inspiron Mini 9 klaar voor lift off

Dell zal een mini-notebook op donderdag wel de Inspiron Mini 9 aan te kondigen.

De lancering werd beschreven in een e-mail van Box.net touting hoe het zal worden gebundeld met Dell “langverwachte Inspiron Mini 9.” The Wall Street Journal bevestigde Dell zou een mini-notebook follow-up van de Box.net lek te lanceren. The Journal merkte ook op dat de Dell Mini kost minder dan $ 400.

Het lek is niet zo nieuw als Gizmodo gerapporteerd over de Dell Inspiron Mini vorige maand en Engadget opgemerkt dat de Mini kwam in april.

Box.net had rond te shoppen zijn rol in Dell’s “langverwachte intrede in de categorie ultra mobile computing en de Web 2.0 ‘onder embargo. Box.net niet veel anders dan de naam en de datum en het feit dat het zal worden gebundeld met de Mini bevestigen.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren