Dell Precision T1600 entry-level workstation nu scheepvaart

in februari aangekondigd, Dell Precision T1600 entry-level workstation is klaar voor het werk.

Aangedreven door de tweede generatie Intel Sandy Bridge (Core of Xeon) processors, is de T1600 aangeprezen als zijnde 24% krachtiger en sneller dan zijn voorgangers. De machine is zeer flexibel met ruimte voor maximaal 16 GB aan geheugen en dual 2TB 3,5-inch SATA harde schijven.

De T1600 ook staat als een optie voor ontwerpers en anderen die werken met 3D als het werkstation ondersteunt NVIDIA Quadro 2000 graphics. Als 2D volstaat uw behoeften, dan geïntegreerde Intel HD graphics is de andere optie.

Dell herinnert ons ook over de “tool less” chassis, dat opent met een enkele klink en vereist niet dat het verwijderen van alle schroeven. Dit is steeds een zeer vaak (en welkom) functie op zowel de desktop-werkstations en personal computers.

Dell’s 10-inch Windows 7 tablet zal niet debuut tot de herfst

Prijzen beginnen normaliter op $ 829, maar Dell is momenteel een speciale zodat het systeem begint bij $ 629. Het is niet duidelijk hoe lang dat zal duren deal, dus snel handelen als u dit wilt voor uw kantoorruimte. Voor een kijkje op de Precision T1600, check de promo video hieronder

 dekking op de website

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet