Dell Windows 10 laptop verkopen een dag te vroeg te openen, ‘s nachts gratis verzending

Dell weet early adopters kan niet wachten om hun handen te krijgen op nieuwe dingen, en dat is het geval met Windows 10. De nieuwste versie van Windows start op 29 juli, toen systemen zullen gaan op de verkoop met het nieuwe OS.

Dat is de manier waarop het zou moeten werken, maar Dell is het openen van de verkoop van apparaten met Windows 10 een dag te vroeg (28 juli). Die aankoop van een systeem van de dag voor de lancering zal ‘s nachts gratis verzending naar de aankoop op lanceerdag ontvangen.

De systemen in aanmerking komen voor het begin van de aankoop en gratis verzending zijn laptops, desktops en 2-in-1s. De Inspiron-systemen variëren van de budget-vriendelijk voor het duurder.

Als je niet kan wachten om een ​​nieuw systeem te krijgen met Windows 10 aan boord, ga dan naar de website van de dag voor de lancering en kies degene die je wilt. Dan leun achterover en wacht voor de levering persoon om uw nieuwe laptop of desktop op Windows 10 lanceerdag te brengen.

Meer Windows 10

Wanneer moet ik upgraden, Microsoft:? Meer dan 75 miljoen apparaten; FAQ: U hebben vragen, Ed Bott’s got antwoorden; Review: Goodbye, Windows 8, hello, Windows 10; Hoe wordt Windows 10 eigenlijk doet tot nu toe; laptops? tabletten upgrade gids; Duwen mijn MacBook en iPad opzij; Windows 95 start 20 jaar geleden

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s