Delta systeem uitvalt: Hier is wat er mis ging

Delta zei operaties worden nu weer normaal na de massale uitval.

Delta heeft meer details over de massale uitval systemen dat het gedwongen om meer dan 1.800 vluchten geannuleerd en vertraagd veel meer losgelaten.

De problemen begonnen vroeg op maandag toen een kritisch power control module op technologie bevel van de luchtvaartmaatschappij centrum defect, waardoor een sterke stijging van de transformator en een verlies van macht, aldus het bedrijf.

Terwijl de macht was gestabiliseerd en snel hersteld, na de storing “kritische systemen en netwerk-apparatuur niet over te schakelen naar back-ups. Andere systemen zijn gedaan,” zei Delta COO Gil West. De systemen die niet meer dan leed aan “instabiliteit” om over te schakelen, ging hij verder, waardoor de prestaties van een customer service systeem om check-ins te verwerken, uit te voeren boarding, en verzending van vliegtuigen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Omdat luchtvaartmaatschappijen zo strak gepland, hebben de vertragingen en annuleringen een belangrijke had domino-effect, omdat de bemanning en vliegtuigen zijn niet waar ze moeten zijn. Bovendien kan deze bemanning alleen op plicht voor een beperkte tijd voordat rusttijden zijn wettelijk verplicht, met bemanningen werken in drie of vier dagen rotaties. “Vermenigvuldigd over tienduizenden piloten en stewardessen en duizenden lijnvluchten, de wederopbouw van rotaties is een tijdrovend proces,” zei West.

“Spijtig onze technologie mislukking overlast zo veel klanten en zijn dankbaar voor het geloof en geduld zo velen hebben getoond in Delta,” voegde hij eraan toe.

Delta geannuleerd ongeveer 1.000 vluchten op maandag tot en ongeveer 775 vluchten op dinsdag, als de luchtvaartmaatschappij gewerkt om de normale bedrijfsvoering te vestigen. Het bedrijf zei dat het zal naar verwachting ongeveer 90 vluchten op woensdagochtend te annuleren en terug te keren naar de normale operaties later.

Delta CEO Ed Bastian zei dat in de afgelopen drie jaar heeft het bedrijf had ge├»nvesteerd “honderden miljoenen dollars in technologie-infrastructuur upgrades en systemen, waaronder back-up systemen om te voorkomen dat wat er is gebeurd gisteren te voorkomen”.

Hij zei dat in een videoboodschap.. “Het spijt me dat het gebeurd is en ik niet de uiteindelijke analyse van wat de oorzaak van de storing hebben We hebben een redundante back-up energiebron in plaats Helaas zijn sommige van onze kernsystemen en de belangrijkste systemen niet kick-over om de macht back-up bron wanneer we macht verloren en, als gevolg daarvan, het veroorzaakt ons hele systeem effectief te crashen en we moesten rebooten en start de operatie uit het niets. ”

Update: Delta zei dat het gepland rond 150 annuleringen voor woensdag en zei dat de systemen waarmee de luchthaven medewerkers van de klantenservice in te checken en karton klanten en verzending vliegtuigen worden normaal functioneren. Het zei dat het merendeel van de vertragingen en annuleringen het gevolg waren van de bemanning verplaatst of hardlopen tegen de maximaal toegestane duty periode na de storing.

Delta Air Lines, zegt de macht problemen zijn achter de computer uitvalt dat de vluchten geaard; Delta annuleert meer vluchten als het herstelt van het hele systeem uitvalt; iPhone 6 Plus klaar voor start als luchtvaartmaatschappij is van plan Apple uitrol; Telstra uitval neergehaald banken, ziekenhuizen, luchtvaartmaatschappijen; deze van de luchtvaartmaatschappij cabinepersoneel is gonna get verlicht met deze LED-uniformen; Delta uitstekende klantenservice moet uw IT-team te inspireren (elaptopcomputer.com)

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

airline IT