Details ontstaan ​​op Dell Looking Glass: 7-inch Android-tablet die zwaarste competitie van de iPad zou kunnen zijn.

Engadget heeft gelekte documenten van Dell detaillering een 7-inch tablet genaamd Looking Glass, dat het Android OS met behulp van een NVidia T20 (of Tegra 2) processor draait en kon de vorm van concurrentie voor de iPad die HP’s aanstaande Slate tablet niet kunnen ontvangen voorzien.

Dell is het positioneren van de Looking Glass als een grote broer van de 5-inch Streak, die te wijten is later deze zomer. The Looking Glass onderscheidt zich van de Apple-tablet in een paar interessante manieren. Ten eerste, het komt met een flinke 4GB RAM, is voorzien van een SD-kaartslot voor extra opslag en een 1,3-megapixel camera, en biedt zelfs een optionele digitale tv-tuner module, zodat je live tv kunt kijken op de Dell-eenheid. Natuurlijk, de gelekte marketing materialen wijzen erop dat de Looking Glass loopt Flash en ondersteunt multitasking.

Er zijn een paar van de potentiële Bummers, met inbegrip van een resolutie van slechts 800×480 (hetzelfde als de Streak’s) en een lanceerdatum enkele maanden out: November, om precies te zijn. De vertraging kan worden gerelateerd aan Dell krijgen van zijn handen op de nieuwe Nvidia mobiele processor, die is ontworpen om meer pk’s voor HD-video en gaming dan Atom Intel’s te bieden heeft verzamelde tot nu toe. (Ter vergelijking: de Streak wordt met behulp van een Qualcomm Snapdragon CPU, maar ook sport een 5-megapixel camera.)

Zo is het apparaat dat de iPad een run voor zijn geld kan geven? Kan Dell slagen als de sexy underdog in de jonge tablet markt? Laat ons weten wat uw gedachten (en we weten dat je hebt genoeg) in de TalkBack sectie.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store