Dish Network petities FCC Comcast-Time Warner Cable fusie te blokkeren

Dish Network heeft gewaarschuwd voor onherstelbare schade aan de concurrentie en consumenten als de Amerikaanse regelgevers toestaan ​​dat de voorgenomen fusie tussen Comcast en Time Warner Cable gaat vooruit.

Op maandag, Dish Network onthuld de petitie, zeggen dat als de Federal Communications Commission (FCC) kan de fusie om vooruit te gaan, de deal zou kunnen “aanzienlijk concurrerende ontwikkeling van over-the-top (OTT) video beschadigen – diensten zoals Netflix en Hulu – en beperken de toegang van de consument om online video programmering “.

petitie de satelliet-tv provider (.PDF) schetst een aantal belangrijke ‘schade’ punten, met inbegrip van het spook van concurrentiebeperkend gedrag, gewurgd innovatie en concurrentie, en obstakels die zou voorkomen dat online video stomen bedrijven om uit te breiden en te evolueren.

In de voorhoede, het bedrijf zegt “de fusie mogelijk te maken en te motiveren het gecombineerde bedrijf te kwetsen of te vernietigen online video rivalen door middel van haar controle over het breedband pijp, het passeren van naar schatting twee derde van de Amerikaanse huishoudens.” Zo zou de fusie bedrijf te gebruiken ‘knelpunten’ aan “degraderen de online video-aanbod van concurrerende MVPD en OTT-video providers” in drie gebieden – op de oprit naar de Comcast / TWC-netwerk, door de laatste “publieke internet” gedeelte van de buis om de consument thuis, en via beheerd of gespecialiseerde dienst kanalen.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

Dit op zijn beurt kan worden gebruikt om meer consumenten Comcast / TWC diensten lokken in plaats van hun concurrenten – zoals gesmoord snelheden diensten onbruikbaar kunnen maken.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Gerecht zegt ook dat de fusie kan leiden tot discriminerend gegevens caps, waarin caps anti-concurrerend te persen uit concurrerende ondernemingen zou kunnen worden gebruikt. De petitie staten

Dit kan gedaan worden door de vrijstelling van Comcast / TWC gelieerde content van dergelijke gegevens caps en vervolgens het instellen van caps zo laag dat consumenten gestimuleerd om Comcast / TWC diensten te kiezen ten opzichte van concurrerende MVPD en OTT-videodiensten.

Bovendien, Schotel dringt de fusie bedrijf kon de toegang af te schermen of de prijzen van gelieerde programmering te verhogen, en third-party content-eigenaren kunnen worden “gedwongen” om online rechten van online video platformen, die zou “verstikken een cruciale bron van concurrentie te onthouden en innovatie in de video-industrie.

Meer dan 40.000 opmerkingen zijn ingediend door particulieren aan de FCC over de voorgenomen fusie en de Amerikaanse agentschap onderzoekt momenteel de zaak die zou verbinden top van het land en de op een na grootste kabel aanbieders. Douglas County-based Dish is al lang een criticus van de fusie, die werd, ondertekend in februari, dit jaar voor $ 45200000000.

De voorraad-swap deal, Comcast dringt, is pro-consument en zal de onderneming service levels en een betere dienstverlening van de onderneming communicatie-industrie te verbeteren. Comcast zei op het moment van de aankondiging van de deal is dat de fusie zal leiden tot meer Wi-Fi-hotspots, verbeterde video-streaming-diensten, en betere Ethernet en cloud services voor de onderneming.

Over het algemeen, Comcast van mening dat het minder dan 30 procent van de gehele kabelmarkt in de VS te houden, maar Dish niet mee eens.

Om goed te goed te onderhouden online video bedrijven en streamen, Dish zegt consistente snelheid van ten minste 25 Mbps nodig zijn in de Amerikaanse huishoudens – alleen verkrijgbaar via de kabel en glasvezel. Dit, op zijn beurt, zou betekenen dat de gecombineerde Comcast / TWC entiteit zou “niet alleen geschiedde bijna tweederde van de Amerikaanse huishoudens, maar zou 50 procent van de high-speed Amerikaanse residentiële breedbandverbindingen te controleren.”

Zelfs bij een meer conservatieve drempel van 10 Mbps of sneller als de relevante productmarkt voor breedband, zou Comcast / TWC meer dan 42 procent van de markt opdracht, “zegt Schotel.” Zelfs op het abysmally lage 3Mbps door aanvragers voorgestelde cut-off [Comcast ], zou de fusie nog steeds resulteren in de gecombineerde onderneming die zeggenschap 35,5 procent van de markt, die op zichzelf voldoende zijn om ernstige mededingingsbezwaren te verhogen zou zijn. ”

Tot slot, Dish zegt dat in de naam van het algemeen belang, de fusie moet worden gestopt, en de voordelen Comcast noemt zijn weinig meer dan speculatie. De petitie staten

De geclaimde voordelen komen niet in de buurt van de mededingingsbeperkende gevolgen van de transactie, en de ernstige schade die wordt toegebracht aan de consument als de fusie wordt goedgekeurd opwegen tegen.

De kosten van ‘het fout “is immens.

Indien de Commissie de fusie goedkeurt onder een reeks voorwaarden ogenschijnlijk bedoeld om de schade te verlichten, en die voorwaarden niet werken (die DISH gelooft sterk het geval zou zijn), zou de concurrentie en consumenten zijn onherstelbaar en permanent geschaad. De risico’s zijn gewoon te groot hier, en het enige resultaat dat het algemeen belang zal dienen is om de fusie te ontkennen of wijst het voor het gehoor.

de website heeft bereikt uit voor commentaar van Comcast en wordt bijgewerkt als we terug horen.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken