DJI rolt bescherming plan voor drone crashes

Populaire drone maker DJI kondigde dinsdag een nieuw beschermingsplan opgeroepen DJI Zorg voor zijn lijn van drones consument.

De bescherming plan, beschikbaar voor aankoop jaarlijks of halfjaarlijks, dekt schade aan piloten ‘van crash landingen.

Drone crash landingen kan kostbaar zijn. DJI middle-tier drone, genaamd de Phantom 3 Professional, is geprijsd op $ 999 – en de kansen zijn goed als amateur drone piloot dat je het vliegtuig zal crashen.

DJI Care is beschikbaar voor klanten in de VS, China en delen van Europa.

Door de introductie van DJI Care, willen we onze klanten met een gerust hart en een zorgeloze vliegervaring, “Frank Wang, DJI oprichter en CEO, zei:”. Dit programma zal ook meer mensen aan te moedigen om de lucht technologie te verkennen en te leren over de fun en het potentieel van onze vliegende drones.

Nieuwe en bestaande DJI drone-eigenaren in staat zal zijn aan te melden voor DJI Care. Het zal reparatie credits dat het totale bedrag van de verkoopprijs van het vliegtuig gelijk op het moment van aankoop te bieden. In het voordeel van de consument, is het plan niet het aantal reparaties te beperken.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet