Dood door 1.000 inbreuken: MKB klanten wanhopig op zoek naar adequate security tools

Slechts 44 procent van de banken, betalingsverwerkers en merchant service providers bieden momenteel state-of-the-art security tools en diensten aan kleine bedrijven, ondanks de, virtuele pandemie van datalekken; teistert consumenten in de wereld, volgens een nieuw onderzoek van betalingszekerheid en compliance-oplossingen provider ControlScan en het Comité van de Merchants Acquirers ‘.

Onder de MSP’s, ISO’s en acquirers die het verstrekken van extra beveiliging oplossingen voor kleine bedrijven, elementaire veiligheid technologieën zoals tokenization en point-to-point-encryptie zijn de meest voorkomende aanvullende oplossingen.

De nieuwste overnemende enquête blijkt grote kansen voor MSP’s, inclusief de mogelijkheid om handelaren risicoverlagende hulpmiddelen evenals rechtvaardiging te bieden voor zijn agressiever in het opladen van niet-naleving vergoedingen, “Susan Matt, CEO van betalingen adviesbureau ThoughtKey, zei in het rapport . “MSP’s die deze kansen te benutten zullen bereiken een grotere vermindering van het risico in het algemeen, krijgen de inkomsten en zorgen handelaar retentie.

Vaker wel dan niet, zijn kleine en middelgrote bedrijven alleen verstrekt toegang tot de Payment Card Industry-vereist self-assessment vragenlijst en een aantal beperkte externe vulnerability scanning gereedschappen.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Met andere woorden, het is vaak veel te weinig en veel te laat.

Netwerkbeveiliging software provider Fortinet vorige maand een even ontnuchterend onderzoeksrapport waaruit blijkt dat onder 100 MKB-bedrijven met minder dan 1.000 werknemers, 22 procent waren niet in overeenstemming met PCI DSS en nog eens 14 procent wist niet of ze compatibel waren of niet.

Ondertussen miljoenen vakantie shoppers zijn nog steeds ontvangen van nieuwe debet- en kredietkaarten in het kielzog van, organiseerde aanslagen; op klantgegevens bij toonaangevende retailers, zoals Target, Neiman Marcus en Michaels Stores.

dreiging milieu vandaag daagt merchant service providers om een ​​frisse kijk op de PCI’s te nemen “, zegt Heather Foster, vice-president van marketing, ControlScan.” Small handelaren in het bijzonder behoefte begeleiding op het gebied van gemakkelijk beschikbare technologieën en diensten die PCI omvang verminderen en voorstander van een sterke beveiliging houding.

Maar voor de meeste kleine en middelgrote bedrijven, hun onvermogen om effectief te reageren op of beschermen tegen cyberaanvallen is in de eerste plaats, het gevolg van beperkte IT-budgetten.

De enquête vond dat MSP’s ziet verbetering in de kleine koopman PCI compliance validatie – de respondenten zegt dat hun portfolio naleving tarieven zijn nu meer dan 40 procent – maar dat heeft ook samen met een 23 procent piek in strijd incidenten binnen hun merchant netwerken.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond