Driverless voertuig verkopen aan 21M hit in 2035, IHS Zegt

Bijna 21 miljoen zelfrijdende voertuigen zullen wegen rond de wereld bevolken in 2035, volgens een nieuwe projectie van IHS Automotive.

De Verenigde Staten zal naar verwachting de manier autonoom voertuig goedkeuring te leiden, zelfs als het blijft worstelen met de regelgeving uitdagingen en zorgen van de consument. Te beginnen met een paar duizend autonome voertuigen in 2020, de Verenigde Staten zie 4,5 miljoen voertuigen op de weg in 2035, zegt IHS.

Ondertussen IHS voorspelt dat ongeveer 5,7 miljoen auto’s met een zekere mate van autonomie in China zullen worden verkocht door 2035. In West-Europa, waar de industrie leiders status markt door het premiumsegment kunnen handhaven, net iets meer dan 3 miljoen autonome voertuigen worden geprojecteerd om te worden verkocht . Japan en Zuid-Korea in combinatie moeten bijna 1,2 miljoen voertuigen te hebben met een zekere mate van autonomie op de weg in 2035.

IHS riep haar algemene projectie van een “sterke groei” van eerdere schattingen. Hoe sterker voorspelling is gebaseerd op factoren zoals toenemende OEM investeringen in self-driving technologie en nieuwe commerciële innovaties uit car-sharing en ride-sharing programma’s. Grote autofabrikanten zoals BMW werken aan vloten van autonome voertuigen, terwijl mobiliteit service providers zoals Uber hebben hun eigen ambities voor driverless auto’s.

Toekomstige mobiliteit zal verbinden en combineren vele verschillende modi en technologieën, en autonome voertuigen zullen een centrale rol spelen “, zegt Jeremy Carlson, principal analist bij IHS Automotive.” IHS verwacht volledig nieuw voertuig segmenten worden gecreëerd, naast de traditionele voertuigen toe te voegen autonome mogelijkheden. Consumenten krijgen nieuwe keuzes in persoonlijke mobiliteit om openbaar vervoer aan te vullen, en deze nieuwe keuzes zullen in toenemende mate gebruik maken van batterijen voor elektrische en andere efficiënte wijze van voortstuwing.

Toch IHS citeert de voortdurende uitdagingen die bestaan ​​in de sector, zoals software betrouwbaarheid en cyberveiligheid.

De beste zakelijke leiders gebruiken tech als een van hun belangrijkste hefbomen voor innovatie en verandering te rijden. Hier is de wijsheid om het te laten gebeuren.

3D-printen handen op: Houtwerk

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?