Dun & Bradstreet: Big data dealer naar de Fortune 500

Dun & Bradstreet CEO Bob Carrigan en team zojuist onthulde een merk revisie dat een vennootschap die teruggaat tot 1841 en nu geldt als een belangrijke speler in de big data markt moderniseert.

De revisie, die een nieuw logo, merk missie en tagline bevat, draait rond Dun & Bradstreet handelsmerk ampersand en begon meer dan een jaar geleden.

Er is een onderscheid tussen een ampersand en “en”, verklaarde Carrigan. “Een ampersand is een universele boodschap van de samenwerking. De ‘en’ betekent niet noodzakelijk de samenwerking.

Voor Dun & Bradstreet om te groeien, zal het moeten zijn datadiensten uit te breiden naar meer use cases. Carrigan rol is om de cultuur te moderniseren, word cloud vriendelijk en uiteindelijk maken D & B een belangrijke medewerker en innovatiepartner in de big data markt. D & B geleverde omzet van $ 1680000000 in 2014, een stijging van $ 1650000000 in 2013.

Hier is een blik op enkele van de hoogtepunten van mijn gesprek met Carrigan en waarin D & B wordt geleid.

De big data uitdaging en waarin D & B past. Dun & Bradstreet doet al zaken met 90 procent van de Fortune 500 en het bedrijf heeft potentieel om portemonnee aandeel te verhogen, omdat het heeft een geïntegreerde visie als het gaat om het oplossen van identiteiten en bijpassende mensen. “Als bedrijven dingen te doen digitaal ze proberen om een ​​geïntegreerd beeld van de klant,” zei Carrigan.

“We hebben dat standpunt bij D & B vanwege alle van de identiteit resolutie en de matching.” Carrigan toegevoegd dat D & B heeft 240,000,000 identifiers en die kunnen worden gecombineerd met de database van een bedrijf om een ​​geïntegreerd beeld van een klant. Hij merkte op dat één klant had 100 exemplaren van dezelfde klant, die niet verrassend was het doelwit van verschillende verkopers. D & B CEO Bob Carrigan

Het toevoegen van analytics waarde. Een geïntegreerde visie is een waardevol doel, maar Carrigan streeft naar D & B waar de analytics en algoritmen wonen zetten. Dat doel betekent dat D & B zal een integraal bestanddeel merk om de belangrijkste platforms zoals Salesforce.com en Oracle nog zijn gegevens en inlichtingen rechtstreeks bieden ook. Bijvoorbeeld, D & B heeft verschillende producten die algoritmes en scoren gebruiken om te voorspellen welke bedrijven zijn geneigd zijn om hun rekeningen te betalen en markeer meest winstgevende klantprofielen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

“We hebben veel van use cases, maar het moet meer zijn dan de gegevens. Hoe zorgen we ervoor dat de gegevens die nuttig zijn, bruikbare en ingebed in workflows? ‘ zei Carrigan. Soms D & B zal inlichtingen te verstrekken en een andere keer zijn gegevens zullen worden binnen een analytics platform. Bijvoorbeeld, D & B gegevens beschikbaar natively binnen Salesforce. In de functie van niet-ook-afstand, worden de gegevens van het bedrijf ook in Oracle-toepassingen. Sales mensen maken vaak gebruik van D & B gegevens voor leads.

Use cases. D & B is het best bekend om zijn risico statistieken en gegevens die worden gebruikt door financiële dienstverleners. gegevens van het bedrijf is ook een handige sales tool. Carrigan zei de D & B data wordt gebruikt door retailers, inkopers, farmaceutische producten en steeds meer reclame als programmatische reclame neemt af. Productie en consumentenproducten bedrijven zijn ook belangrijke verticals. “We hebben het uitbreiden van use cases en kan nemen dan ruwe data,” zei hij.

Over het algemeen, ik kon zien D & B uit te breiden in meerdere markten. Ik beschouw de big data potentiële — D & B is een partij als een wapenhandelaar voor informatie — om uitgestrekte zijn. Hoewel D & B kan tegemoet te komen aan een inkoopmanager in een bedrijf vandaag de dag, het is niet een stuk om het te zien uit te breiden portemonnee aandeel aan de chief marketing officer en andere business line execs. Zoals elk bedrijf digitaal gaat, customer data is de belangrijkste troef. Overweeg D & B’s strategie een beetje een vertraagde land en uit te breiden. D & B landde in 90 procent van de Fortune 500 jaar geleden en nu de omstandigheden rijp zijn voor uitbreiding.

Innerlijke verandering. Carrigan werd voor een deel in de D & B gebracht te moderniseren en te veranderen van de cultuur. Het merk transformatie die vorige week werd geschetst met een nieuw logo en herziene missie begonnen intern. Carrigan zei een deel van die verandering werd intern met behulp van zijn eigen gegevens. Zo werden dezelfde modellen D & B biedt aan klanten gebruikt om haar verkooporganisatie opnieuw uitlijnen. “We verhuisden meer dan 1.000 rekeningen in verschillende sales modellen met behulp van onze eigen geneigdheid modellen,” aldus Carrigan.

Andere wijzigingen intern gestart met crowdsourced ideeën over de D & B cultuur en het merk meer dan een jaar geleden. D & B gehouden Salesforce Chatter jams om feedback over wat was werkzaam bij het bedrijf en wat was een culturele mislukking te verzamelen. Dingen zoals opgeblazen processen en bijeenkomsten werden opgedoken.

We duiken in, waar ivd de grootste impact en wat het betekent voor de toekomst van big data analytics zal hebben.

De rol van de cloud. Bij D & B, de wolk heeft twee rollen. Ten eerste, de cloud zorgt voor een geweldige verkoopkanaal. Salesforce en Oracle gecombineerd kan D & B insluiten en incrementele verkoop toe te voegen zonder veel inspanning. Sprekend over de Salesforce relatie, Carrigan zei dat D & B-merk van de cloud-platform kunnen benutten en data direct te verkopen binnen de Salesforce-omgeving.

Intern wordt de cloud ook het maken van D & B wendbaarder en het creëren van betere manieren om gegevens te verspreiden. D & B’s DNBi risicobeheer dienst is verhuisd naar een cloud delivery model en kan het bedrijf wereldwijd gemakkelijker uit te breiden, aldus Carrigan. “De cloud is gewoon een betere levering methode,” zei hij. Om te versterken haar talent base, D & B ongeveer een jaar geleden kocht Indicee, een business intelligence cloud bedrijf, gevestigd in Vancouver, Wash. De Indicee aankoop, kondigde 29 april 2014, volgde de overname van de sociale gegevens matching eenheid van Fliptop 12 dagen eerder .

Kort na de Indicee aankoop, D & B bouwde een wolk innovatiecentrum in Vancouver. D & B heeft opnieuw platformed DNBi en profiteert van de cloud development team dat werd gehuisvest in van Indicee, zei Carrigan.

Wat doen mensen missen over big data? Carrigan zei dat de hoeveelheid van de commerciële gegevens die elk jaar blijft groeien. “De stortvloed aan data zal blijven. De uitdaging is de signaal-ruis-combinatie”, aldus Carrigan. De geïntegreerde weergave moet worden aangevuld met inzicht en analytics, voegde hij eraan toe.

Ik heb gevraagd over de rol van verhalen om te gaan met big data. Ik ben steeds meer geworpen door twee kampen: Een die visualisatie ziet als de voordeur van big data inzichten. Een ander zegt dat de verhalen hebben rond de gegevens die moeten worden gebouwd en in gewoon Engels voor het bedrijf om te gedijen. Carrigan bood een meer genuanceerde kijk, dat zit in het midden. D & B’s doel is om analytics te verstrekken, maar ook in relaties die de informatie in context kunt plaatsen, zei Carrigan. Bijvoorbeeld, D & B telt Lattice Engines als partner. Lattice is bedoeld om gegevens wetenschap en analytics makkelijker te consumeren.

Carrigan was niet van plan om een ​​winnaar tussen visualisatie en narratieve techniek — data en tekst naar spraak gereedschappen te verklaren zijn een voorbeeld — maar zei dat informatie moet gepresenteerd “op een manier die nuttig is voor zakelijke beslissers en gebruikers.” “Dat (presentatie) is de enige manier om te krijgen (big data) gegevens uit het verleden wetenschappers,” zei Carrigan.

Is D & B een tech bedrijf? Ik moest Carrigan vragen of D & B is een tech bedrijf. Immers, elk bedrijf gaat digitaal en technologie stelt de onderneming. Mijn werk theorie is dat sommige bedrijven zullen raken in digitalisering, denken dat ze tech bedrijven en verliezen hun belangrijkste focus. Carrigan’s antwoord aangegeven dat D & B heeft zijn oog op de kern. “We zijn allemaal tech bedrijven op een bepaald niveau, maar D & B gaat over data en analyses mogelijk gemaakt door technologie”, zegt Carrigan, die eraan toevoegde het bedrijf data als een service, API’s, mobiele en manieren om technologie te benutten. “Technologie is meer een enabler.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen