E-mail kortingen tot 30 procent dit vakantieseizoen (verslag)

Half-off kortingen van winkeliers geleverd via e-mail zijn aanzienlijk omhoog vakantieseizoen, volgens een nieuw rapport van Experian CheetahMail, onderdeel van Experian Marketing Services.

Het gebruik van de term “50% off” oogstte de grootste jaar-op-jaar groei, met een toename van 30 procent. Het aanbod van 30 procent korting is ook groot dit jaar. Echter, campagnes aanbieden van slechts 10 procent en 20 procent korting zijn afgenomen.

Zoals te verwachten, flash sales zijn ook veel groter dit jaar en zijn tot 31 procent in volume, en het opnemen van “Facebook” in de onderwerpregel is verdrievoudigd sinds de dezelfde periode in 2010.

Hier is een kijkje bij enkele van de grote resultaten uit onderzoek van Experian

Hoewel het rapport Experian niet de resultaten van deze trends in het bijzonder in het rapport schetsen, misschien is dit gedeeltelijk de reden waarom zien we een sterkere verkoop deze vakantie seizoenen in vergelijking met de afgelopen jaren.

Maar Experian CheetahMail general manager Rachel Bergman heeft uitgelegd in het rapport dat er iets te zeggen voor het sturen van meer relevante en gerichte e-mails in plaats van alleen “bulk” berichten.

De combinatie van geweldige aanbiedingen, grote inhoud en mailing naar betrokken klanten heeft geweldige resultaten tot nu toe opgeleverd “, zegt Bergman.

[Tabel via Experian CheetahMail]

Consumenten vertrouwen op mobiel winkelen om geld (survey) te redden; het Amerikaanse. smartphone-eigenaren neigen naar mobiel winkelen (enquête); Bijna de helft van de vakantie mobiele shoppers zijn gefrustreerd (enquête); Mijn absolute favoriet iOS vakantie winkelen app; De meeste Millennials in het voordeel van elektronische spelletjes, terwijl op de baan (enquête)

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze