eBay Q4 valt plat, stock duikt 10 procent

eBay Inc. meldde vlakke het vierde kwartaal de winst en de omzet na de bel woensdag.

De San Jose, Californië op het hoofdkantoor bedrijf rapporteerde een nettowinst van $ 477.000.000, of 39 dollarcent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 50 cent per aandeel, met een omzet van $ 2300000000.

Wall Street was op zoek naar de winst van 50 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 2320000000.

bruto merchandise volume eBay ook bleef vrijwel onveranderd op $ 21900000000.

Aan de positieve kant, het bedrijf de totale actieve koper base aangekruist met 5 procent tot 162 miljoen.

Maar eBay zegt dat het verwacht nu Q1 inkomsten te zijn tussen de $ 2050000000 en $ 2,1 miljard met aangepaste EPS tussen de 43 cent en 45 cent. Wall Street verwachtte 48 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 2160000000.

Als gevolg hiervan, de aandelen van eBay dook bijna 10 procent in na uren handel.

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Het kwartaal betekende ook het einde van een uitzonderlijk jaar waarin we de spin-off van PayPal afgerond “, aldus eBay president en CEO Devin Wenig, in voorbereide opmerkingen.” We blijven groeien onze business en het klantenbestand tijdens het uitvoeren van ons plan om te herpositioneren eBay voor succes op lange termijn.

Voor eBay, het komt allemaal neer op de vraag of het bedrijf kan komen met een solide plan om begin groei te springen. Ondanks de huidige strijd, heeft het bedrijf een aantal factoren die werkzaam zijn in haar voordeel. Voor één, eBay is nu een erfenis speler in de e-commerce ruimte, die toevallig een van de meest veelbelovende sectoren rond. Wat meer is, e-commerce is nog steeds rijp voor uitbreiding in de nabije toekomst, het geven van eBay een volop gelegenheid om een ​​succesvolle groeistrategie of turnaround plan uit te voeren.

Aan de keerzijde, eBay blijft ver achter Amazon zowel in termen van omvang en groei. Amazon zal naar verwachting $ 107.300.000.000 aan inkomsten te maken tijdens het volledige boekjaar 2015. eBay, echter, bracht in slechts 8600000000 $ aan inkomsten in dezelfde periode.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard