Een andere mening – Oracle: Onze volledige virtualisatie stapel verslaat VMware

Mijn collega Paula Rooney net gepost Oracle: Onze volledige virtualisatie stack beats VMware. Ik dacht dat ik de opmerkingen vanuit een ander perspectief aan de discussie toe te voegen.

Ongeacht de waarheid van Oracle’s claim van superioriteit ten opzichte van de producten en het ecosysteem van VMware, zijn er andere krachten aan het werk. IT en faciliteiten managers zijn niet belast met het hebben van de beste technologie. Ze verwacht dat de zakelijke missie op een kosteneffectieve betrouwbare, efficiĆ«nte en effectieve manier te dienen.

Ze hebben de neiging om lange herinneringen en werken met leveranciers die behulpzaam, vriendelijk zijn en de business ‘missie hebben gesteund.

Ze hebben de neiging om workloads en oplossingen laten zitten totdat ze niet langer het bedrijf te dienen hoeft in plaats van het springen van nieuwe technologie om de volgende nieuwe technologie.

Ze maken verandert zeer, zeer zorgvuldig. iets dat werkt samen met iets anders dat hetzelfde doet het vervangen is vrij onwaarschijnlijk.

Hoewel Oracle’s bravoure goed in de IT-industrie bekend is, wie houdt van en werken met producten van VMware zijn waarschijnlijk niet laten verleiden.

Net als bij andere leveranciers van IT, Oracle verwacht vaak IT en Facilities exectuives aan de gouden regels van IT schenden (zie Reprise van de Gouden Regels van IT) en het is weinig waarschijnlijk dat ze gaan om dat te doen, tenzij er een aanzienlijke druk van buitenaf . Dus, als nieuwe regelgeving verschijnen of is er een belangrijke verschuiving in een aantal zaken eis, het verplaatsen van de ene technologie naar de andere of van de ene leverancier naar de andere is zeker een mogelijkheid. Als de dingen gaan vrijwel zoals gepland, relaties met leveranciers zijn waarschijnlijk dezelfde blijven.

VMware is duidelijk in de cross-haren van vele andere leveranciers in veel verschillende virtualisatietechnologie markten. Citrix, Microsoft, Red Hat en nu Oracle aanvallen. Citrix richt zich op application delivery. Microsoft focues op Windows en Windows-toepassingen. Red Hat speelt het open source is altijd het antwoord kaart.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Het is duidelijk dat Oracle zal moeten om iets heel anders, dat is ook beter, goedkoper en sneller om de aandacht van de industrie te krijgen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s