Een drone kunt u binnen (op afstand) gebruiken

Het team achter de Walk Again Project wilde verlamde patiënten te leren hoe te lopen met behulp van robot been steunen, maar de resultaten waren veel beter dan verwacht.

Net wanneer je dacht dat de drone markt kon niet meer gesegmenteerd te krijgen. Een startup genaamd negenentachtig Robotics is de lancering van de eerste drone voor het huis die op afstand kunnen worden bediend.

De nieuwe drone, Rook, werd gemaakt door ingenieurs van de Northwestern University, die merkte dat alle huidige drones op de markt hebben een grappige eigenaardigheid: je moet in de buurt om ze te bestrijden zijn.

Eerlijk gezegd, ik kan niet zeggen of dit de coolste kleine gadget ooit of een product dat thuishoort in de bargain bin bij The Sharper Image. De welgestelde bewoners van het internet lijken zeker te graven. De Rook heeft bijna vijftig grote opgegroeid op Indiegogo, meer dan het dubbele van zijn doel.

De drone maakt verbinding met een WiFi-netwerk en je kunt het onder controle van overal op aarde. Het idee is dat je kunt kijken in uw huis, familie en huisdieren terwijl u weg bent. In plaats van handmatige bediening voor roll, pitch en yaw, die moeilijk zou zijn om op afstand finagle, de Rook maakt gebruik van een meer intuïtieve interface die hoort te indoor vliegen veilig en gemakkelijk te maken.

Dat verdient waarschijnlijk een grote sterretje. Ik weet niet zeker wat voor soort waarschuwende literatuur dit ding gaat naar verwachting met, maar ik durf te wedden dat het zal worden vet gedrukt. Vliegen met een elektronisch apparaat in de buurt van een leeg huis kon gaan zijwaarts echt snel.

Zoals voor het inchecken op uw familie, stel een acht-jaar-oude wakker in de ochtend om de omni-present oog van de ouder-bot 5000 zweven boven het hoofd te zien. (Helicopter ouder grap, anyone?)

En het huisdier ding gaat een nonstarter voor velen. Mijn hond, voor een, wordt het een psychotisch monster wanneer we krijgen binnen 500 yards van een drone. Hij freaks uit, lunges aan de riem, en doet alles wat hij kan om het ding blaffen uit de lucht.

Robotics, Google’s Project Wing drones zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech, robotica, robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf, robotica, Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden software bedrijf, robotica, hoe klein attack ‘natuurlijke nanobots’ kankerachtig cellen

Uw resultaten kunnen afwijken.

Dat gezegd hebbende, de ingenieurs achter dit ding hebben samen een indrukwekkende campagne te zetten. Ze hebben ook geprijsd hun drone te verkopen. De Rook kost $ 129 voor de huidige vroege bird special. Het basispakket kunt u alleen het streamen van video, maar in de toekomst negenentachtig Robotics is van plan om premie plannen te geven gebruikers toegang tot functies zoals beveiliging analytics, multi-user toegang te ontgrendelen en getriggerd routines draait op de cloud.

Ik ben ook een grote fan van de oorsprong van het project. Negenentachtig Robotics is een product van de Northwestern University’s startup incubator. Ik heb eerder over de groeiende rol van de academische incubators bij het verplaatsen van de technologie uit het onderzoek lab naar de markt geschreven.

Coming out van de Northwestern, heeft negenentachtig Robotics aanvaard om verschillende versnellers, waaronder Future Founders 2016 ChicagoInno’s “25 Under 25 ‘Alchemist Accelerator en EMERGE Accelerator, die wordt ondersteund door het Department of Homeland Security.

U kunt kijken op negenentachtig Robotics op hun website.

Project Wing drones Google zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech

Robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf

Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf

Hoe klein ‘natuurlijk nanobots’ aanval kankercellen

meer robotica